Gerovital H3 DERMA+ m-a salvat!

5 comments


Relatia cu pielea ta. It's complicated! Ba va intelegeti bine, ba iti face probleme. Se supara din nimic si se transforma intr-un smirghel. Ahh ce-mi place asta cu smirghelul, si e chiar asa cum spun specialistii Farmec care au gasit solutia impotriva smirghelului din viata noastra :))


 Ten impecabil, piele hidratata, riduri cat mai putine si un scalp sanatos, sunt doar cateva dintre dorintele oricarei femei. 
Cate dintre voi v-ati confruntat cu un scalp sensibil sau cu matreata macar o data in viata? 

Eu trebuie sa recunosc ca nu m-am confruntat niciodata cu probleme ale scalpului, ba dimpotriva, am fost norocoasa sa pot folosi orice sampon fara probleme. Dar vorba aia " Sa nu spui niciodata, niciodata!" este perfect valabila si o confirm in cunostinta de cauza. 

De cativa ani folosesc doar produse profesionale pentru par iar de vreo 3 ani sunt fidela aceluiasi brand. De ceva vreme am observat o schimbare in ceea ce priveste scalpul meu. Au aparut cateva urme de matreata dar bineinteles ca le-am ignorat, ca deh, mie nu mi se poate intampla. Am continuat sa folosesc acelasi sampon si matreata se incapatana si era tot mai multa pana cand dupa ce m-am spalat pe par, l-am uscat, m-am uitat in oglinda si imi venea sa plang, era foarte multa. Nu mi se mai intamplase asta NICIODATA si era crunt. 

Buuun! Trebuie sa actionez in acest sens iar primul lucru era sa renunt la a ma mai spala pe par cu acelasi sampon. 

Sampon pentru Scalp SENSIBIL - Curata eficient scalpului si parul pentru a preveni uscarea si iritarea

Aceasta era descrierea de pe ambalajul Samponului din noua gama GEROVITAL-  H3 DERMA+
Eram mai mult curioasa care sunt efectele lui mai ales ca este un produs nou, creat in colaborare cu specialisti in domeniul sanatatii.  

Am inceput sa il folosesc iar dupa prima spalare ochii mi s-au facut mari si nu-mi venea sa cred, matreata mea era considerabil mai putina. Am continuat sa il folosesc iar dupa 5 spalari vreau sa va spun ca sunt UIMITA, matreata mea chiar a disparut! 

Trebuie sa va mentionez ca acesta nu este un sampon antimatreata, este destinat scalpului sensibil dar nu creat special pentru scalpul cu matreata.
Nici mie nu mi-a venit sa cred si abia am asteptat sa impartasesc experienta cu voi!

Samponul are un miros foarte subtil si nu face spuma, insa curata bine scalpul iar pe mine m-a salvat. 

Asadar, sfatul meu: Produsele de milioane nu sunt intotdeauna cele mai bune pentru scalpul vostru. 
Aceasta e experienta mea, reala si sincera si am tinut neaparat sa o impartasesc cu voi.



Este de asemenea un produs din Gama H3 DERMA+ pe care sunt nerabdatoare sa o testez. Cred ca este perfecta pentru a-i veni de hac frigului de afara care ne da de furca in ceea ce priveste tenul nostru. 



Imi place pentru ca:
  • are o textura fluida si usoara
  • nu are miros puternic
  • nu lasa textura grasa pe ten
  • nu are parabeni
  • este hipoalergenic
  • nu imi irita ochii, ceea ce rar se intampla
  • este ideal pentru orice tip de ten




 Gasiti produsele destinate tipului vostru de ten, din noua Gama de produse dermatocosmetice de la Farmec, cu un click AICI




Astept cu drag sa-mi povestesti experienta ta si care a fost produsul care te-a salvat.

Hugs & Love,

Sandra 









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 comments:

  1. Si eu am folosit doar produse scumpe , crezand ca sunt mult mai bune si am patit la fel ca tine . Pe mine m-a ajutat samponul anti -matreata de la Vichy , este foarte bun . Am sa -l incerc si cel recomandat de tine . Sandra , poti sa-mi recomanzi un fond de ten cu acoperire medie sau medie spre mare ? Sunt in cautarea unui fdt bun , tu care il folosesti ? Multumesc anticipat

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur foarte tare sa aud ca ai gasit si tu solutia. Cat despre fondul de ten, acum folosesc ProLongwear de la MAC si imi place la nebunie! Are acoperire medie, as spune foarte buna, asta depinde si cum il aplici, dar ador aspectul uniform si lumonios pe care il da tenului. Ahh si am tenul gras :) Daca e sa vorbim despre acoperire, clar Double Wear de la Estee Lauder este cel mai bun fond de ten incercat de mine. Sper sa iti fie de folos informatiile :) te pup

      Delete
  2. Consideri ca este un sampon bun si pentru parul gras ?

    ReplyDelete
    Replies
    1. eu zic ca este bun doar ca nu face spuma ca si un sampon normal :) sa nu te surprinda asta. mie mi-a facut mult bine. il recomand!

      Delete
    2. O sa-l incerc si sper sa ma ajute , multumesc mult. O zi frumoasa ! Te pup

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.