Despre prima Editie AllBeautiful la Alba Iulia

4 comments


 AllBeautiful  la Alba Iulia sau despre cum sa fim frumoase de la interior la exterior.


 Am purtat: 

Camasa// Zara
Pulover// HERE 
Pantofi// Zara 
Sosete// H & M 

*Faceti click pe cuvintele cu rosu pentru a afla de unde sunt produsele




Imi era dor de Alba Iulia, de Cetatea Alba Carolina care este absolut superba si pe care am vazut-o ultima data candva prin vara. Ajungem inainte de amiaza la Alba Iulia iar Tea Maier , cea care m-a invitat sa iau parte in calitate de speaker la prima Editie AllBeautiful , ne-a intampinat cu o surpriza.

Surpriza avea sa insemne o plimbare cu un ghid in Cetatea Alba Carolina, a fost peste asteptarile mele, asta pentru ca Tea este un event planner desavarsit! Dupa ce am savurat cele mai bune Tagliatelle cu hribi si trufe la Hotel Medieval ne-am indreptat rapid spre FRAMM's  locatia care avea sa fie gazda event-ului.


 O seara frumoasa intre fete. Doamne si domnisoare cochete, chiar si domni, s-au adunat sambata seara in cea mai chic locatie din Alba Iulia pentru o seara despre moda, despre stil, despre cum sa traim frumos si sa ne mentinem frumusetea interioara dar si pe cea exterioara. 

O atmosfera primitoare m-a intampinat de indata ce am trecut pragul la Framm's, fetele zambeau si asteptam cu nerabdare sa interactionam, imi doream sa le cunosc pe fiecare in parte. 



 Cei care ne-au sustinut la eveniment au oferit cadouri frumoase pentru norocoasele din acea seara, pe care, impreuna cu ceilalti speakeri, le-am extras pe rand din "urna" :)

Multumiri:
Apidava, Starmedica, Aristocrat Boutique, Belle Photo, Hotel Medieval, Salon de Bronzat Sunshine, Bio Raw House, magazinul No.5, Ioana Cîmpean - marketing SPECIAList, Garage Boutique, magazinul Darlin, Creative Concept Advertising și magazinul online Etiquette Boutique.



 




Photo Credit:
Alex Maxim - Belle Photo


****** 

Am avut parte de cea mai delicioasa surpriza venita din partea Apidava. O cutiuta deosebita, frumos mirositoare si personalizata, eram nerabdatoare sa ajung acasa sa o deschid. Imi imaginam ca e ceva super delicios, dar nu sa le mananc, ci pentru tenul meu. 

Multumesc pentru aceasta surpriza "dulce" care imi va rasfata tenul. Astept cu nerabdare sa va spun si voua impresia mea despre produse.

Le-a mai testat cineva? 





******

In scurta noastra vizita la Alba Iulia, am tras o fuga si pana la Garage Boutique locul unde hainele, accesoriile si decoratiunile, aduc zambetul pe chipul oricarei iubitoare de frumos. Va arat cateva dintre piesele dragute pe care le-am achizitionat. Accesoriile m-au cucerit mai ales prin diversitate. Fusta albastra a plecat cu mine acasa, nu i-am putut rezista. Ce ziceti, va place? 







******

Multumesc Tea Maier pentru invitatie! A fost o placere sa fiu prezenta in calitate de speaker la prima Editie AllBeautiful.

Gagici, va pup pe toate pe cele nu am apucat sa le pup la event :) 

Hugs & Love,

Sandra 







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Ce cute e fusta,love it!!! <3 ai avut curaj sa porti sosete la tinuta asta,parca e ceva mai iesit din tipar,o incercare extravaganta dar cool :D

    ReplyDelete
  2. sandra poti sa imi spui te rog cat a costat fustita galbena?o tot caut pe site-ul respectiv si nimic..
    multumesc pentru inspiratie

    ReplyDelete
  3. btw lovely girl..lovely skirt

    ReplyDelete
  4. cat costa fustita? nu o gasesc pe site-ul linked de tine

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.