Machiajul de primavara - Fondul de Ten JOVIALE de la Ivatherm si restul produselor

4 comments





Iubim hainele si pantofii si suntem innebunite dupa accesorii, care vrem sa fie colorate, sa fie cat mai stralucitoare sau de ce nu cat mai simple si ne zboara des gandul la poseta perfecta vazuta zilele trecut in magazinul din centru. In fond, ne place sa fim frumoase, sa aratam bine si sa fim admirate de cei din jurul nostru si mai mult de atat, sa ne admiram chiar noi si sa fim multumite de ceea ce vedem.

Asa cum suntem atente la aspectul nostru fizic, la tinuta pe care o purtam si la cat de bine ne sta parul, asa trebuie sa fim atente si la aspectul tenului nostru si la machiaj.  

Daca am vorbit mai zilele trecute despre EXFOLIEREA tenului si importanta acesteia pentru aspectul general al chipului nostru, astazi trecem la urmatorul pas- FONDUL DE TEN dar si produsele adiacente pentru un machiaj de zi cu zi. 

Dupa ce in prealabil mi-am demachiat si curatat foarte bine tenul, aplic putina apa termala Ivatherm ( pur si simplu o ador) iar apoi aplic Ivapur K (apropo, acum este la reducere) crema despre care am sa vorbesc intr-o postare viitoare.


 Urmeaza FONDUL DE TEN care are un rol foarte important pentru frumusetea chipului oricarei femei. 
Este foarte important sa gasiti produsul care se potriveste cel mai bine tipului si cerintelor tenului vostru. Nu cumparati un fond de ten cu textura foarte cremoasa si hidrantant daca stiti ca tenul este cu tendinta de ingrasare sau gras. Al meu este gras de cele mai multe ori insa are momente cand e mixt si sta linistit :)) 
De curand, pentru ca fondul de ten pe care il foloseam era pe terminat am vrut sa incerc ceva nou si am ales Fondul de Ten JOVIALE de la IVATHERM.


 De ce JOVIALE de la Ivatherm? 

 In primul rand pentru ca de o buna bucata de vreme folosesc cateva dintre produsele lor iar tenul meu a primit complimente fiind si eu surprinsa de aspectul tot mai frumos pe care il capata odata cu venirea primaverii. 
In al doilea rand, am auzit si citit parere pozitive despre el si am devenit curioasa. Asa ca zis si facut, l-am comandat online din magazinul lor - acum il gasiti la un SUPER PRET- redus de la 71,30 lei la 53,48 lei cu un click AICI.



 Despre JOVIALE ...

Este un produs destinat tuturor tipurilor de ten sensibil si are pigmenti 100% naturali.Pe langa acestea, nu contine parabeni si nici parfum . Unde mai pun ca are si SPF 25 ceea ce este foarte important, trebuie sa ne protejam mereu tenul impotriva radiatiilor solare care stim toate cat de daunatoare sunt.




 Personal imi place textura acestuia, este una cremoasa si este foarte pigmentat. Eu am ales nuanta 3 deorece incet se apropie vara si voi capata putina culoare. Mereu caut un fon de ten care sa uniformizeze frumos tenul, sa acopere imperfectiunile ( pentru ca da, tenului meu nu este PERFECT!) si care sa ofere luminozitate si prospetime acestuia. 

JOVIALE se incadreaza cu brio in cautarile mele. Este usor hidratant as spune asa ca eu desi ei recomanda a fi aplicata o crema hidratanta inainte, asta in cazul in care aveti tenul uscat, zic eu. 
Se comporta foarte bine pe ten si se adapteaza nuantei naturale a tenului pastrandu-se la locul lui cateva ore bune. 

Daca il aplic dimineata, undeva dupa mijlocul zilei poate mai aplic o pudra sau tapotez tenul cu un servetel pentru sebum, asta in zilele cand tenul meu o ia razna si sebumul isi face de cap.
Eu il aplic cu o pensula de la Elf care imi place mult, imi usureaza "viata" :)) 

Il gasiti pe site- ul IVATHERM in 3 nuante, asa ca nu va faceti griji, sigur il gasiti pe cel potrivit.

Click & Shop 






 Dupa ce am aplicat fondul de ten il setez cu pudra de la Max Factor- Creme Puff(nuanta medium). Conturez frumos fata cu trio-ul de la Victoria's Secret si aplic blush-ul Chanel iar pentru putin bronz folosesc pudra de la Lancome care are si efect bronzant, nu, nu o aplic peste cea de la Max Factor ci o inlocuiesc cu ea atunci cand vreau putin glow dar si matifiere in acelasi timp.

Pentru aplicarea tuturor acestor minunatii folosesc setul de pensule cumparat online de AICI. Pensulele sunt nemaipomenit de fine iar culoarea si portfardul in care sunt e super cute.




 Sa nu uitam ca aspectul sprancenelor ne schimba total infatisarea, sunteti de acord? Pentru mine conturarea sprancenelor este un pas esential indiferent ce machiaj aleg si indiferent daca merg la sala, ies la shopping sau la cina. Pentru asta folosesc kit-ul de sprancene de la Sephora care m-a surprins *placut* peste masura! Nuantele mi se potrivesc perfect iar rezultatul final este unul foarte natural.


Printre altele mai folosesc pensulele de la ELF, trusa de machiaj de la Victoria's Secret, rimelul de la Oriflame- WONDERLASH, clestisorul pentru gene curbate de la H & M dar si iluminatorul Touch Eclat de la Yves Saint Laurent.  Ahhh si sa nu uit mini paleta SMOKY de la H&M cumparata din Ungaria pentru ca din pacate la Cluj nu gasim si sectiunea cu produse cosmetice. 



 Care sunt produsele voastre preferate in materie de make-up?










SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Chiar azsteptam post-ul asta :D e foarte util,zic eu...asa mai descoperi si alte produse,le mai diversifici :D pacat ca nu sunt si la noi,sau cel putin la cj cosmetice la h&m...si chiar ai de unde alege:))

    ReplyDelete
    Replies
    1. daa, au chestii atat de dragute si pe beauty cei de la h^m, sper sa aduca si la cluj :) pupici

      Delete
  2. Ce produse frumoase! Sa le folosesti cu placere. ;)

    :* :* Roxie T

    ReplyDelete
  3. Dupa ce ai povestit aici cu atata pasiune deja dadeam mai jos tot mai entuziasmata sa vad rezultatul final pe fata ta.. siiiii...dezamagire, nu apari nicaieri :(

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.