Mini-vacanta de Pasti in ... imagini

4 comments




 Sacou/ Topshop
Camasa/ H&M
Jeansi/Pantofi/Poseta/ZARA


 Mini-vacanta de Pasti a trecut cat am clipi asa ca "back in business" cum s-ar zice :D Pentru mine sarbatorile, ca de altfel si restul sarbatorilor, sunt momente "pretioase" petrecute alaturi de familie, alaturi de prieteni, cu povesti interminabile si multa relaxare. 

Am ras si am stat la povesti cu mama mea, evident... in timp ce gateam si ne faceam de cap in bucatarie cu tot felul de "combinatii" exotice :)) M-am umplut cu multa energie pozitiva si imi dau seama de fiecare data cat de pretioase sunt clipele alaturi de bunicii mei, de familie. 

Am primit si cadoul de ziua mea din partea fratelui meu... CADOU? Ohh doamne, ce mega reactie am avut!! Tatuajul cu chipul meu m-a dat pe spate LA PROPRIU. El stie ce iubesc in materie de parfumuri asa ca noua sticluta roz de la Nina Ricci- La tentation de Nina este binevenita in arsenal :) 

Pe scurt, asa au aratat zilele mele de sarbatoare, purtand una dintre perechile favorite de jeansi si un sacou alb, toate fiind completate de rozul pudrat al pantofilor. 

Voi cum v-ati petrecut mini-vacanta de Pasti ?






Ca tot se apropie caldura, o pereche de colanti cu dungi sunt perfecti in garderoba noastra. 

Numai in data de 24 aprilie voi, cele care ma urmariti, va puteti bucura de o reducere de 10% din partea mea, special pentru voi!

Utilizati codul : 10%offleggings

Click & Shop 

HERE 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Superbe pozele, de tatuaj...ti-am spus ce cred :D Kisses, doll!

    ReplyDelete
  2. Sandra, eu chiar refuz sa cred ca la acest post au fost doar doua comentarii .Banuiesc ca au fost mai multe.Eu te citesc de mult timp si vreau sa fiu foarte sincera cu tine, acest tatuaj nu are nici cea mai mica legatura cu chipul tau, nu reda frumusetea ta .E foarte nereusit .Eu cred ca daca mergi in persoana la acel salon, cu siguranta isi vor da seama ce greseala au facut .

    ReplyDelete
    Replies
    1. Anonymous, daca urmaresti ceea ce postez de mult timp probabil ai observat ca eu aprob toate comentariile pe care le primesc, orice feedback si parere este binevenita pe blog :) Este firesc sa ne exprimam parerea iar eu apreciez parerea cititorilor :) Multumesc!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.