Cum purtam blugii in functie de forma corpului| blugii evazati si poseta din piele Kurtmann

13 comments




Faceti CLICK pe cuvintele cu ROSU pentru a afla de unde sunt produsele.

Hat/ Front Row Shop
Blazer/ Topshop (old)
Shirt/ HERE
Jeans/ HERE
Bag/ HERE
Shoes/ZARA (last year)
Sunglasses/ HERE



 Hello ladies! Astazi vreau sa vorbim despre blugii evazati si cum ne ajuta ei sa echilibram intreaga tinuta in functie de forma corpului. Din punctul meu de vedere, garderoba unei femei este incompleta fara o pereche de jeansi, fie ei skinny, drepti sau evazati deoarece acestia sunt foarte versatili, putand fi purtati cu usurinta atat la o plimbare in parcul din centrul orasului cat si intr-o zi obisnuita la birou, intr-o tinuta business casual. 

Stim foarte bine ca blugii evazati, datorita proportiilor croiului, au un efect optic de alungire asupra siluetei. Asadar, va propun cateva imagini cu diferite structuri corporale pentru a va face o idee despre efectul acestora asupra siluetei.




  1. Aceasta este forma ideala pe care fiecare dintre noi si-o doreste :) Asadar, femeile cu corpul in forma de clepsidra sunt norocoase si pot purta orice tip de jeansi.
  2. Femeile cu corpul in forma de diamant au bustul mic si umerii ingusti iar soldurile si coapsele sunt mai voluminoase. Pentru a distrage atentia de la talie, blugii inchisi la culoare, evazati si usor largi pe corp sunt ideali.
  3. Daca aveti soldurile mai proeminente dar talia este evidentiata iar umerii si bustul sunt de proportii normale spre mici, atunci va incadrati cu brio in categoria femeilor cu corpul in forma de para.  Eu sunt "o mica para" pentru ca soldurile sunt mai proeminente. :) Asadar, blugii evazati si cei cu talie joasa dau impresia de corp lung si uniform.
  4. Daca aveti umerii largi, bustul mare, talia medie si posteriorul plat, dar picioarele sunt bine proportionate sunteti posesoarea unui corp in forma de diamant. Blugii cu detalii laterale sau cu diverse decoratiuni pe buzunarele din spate dar si cei decolorati pe picior isi pot face loc cu brio in garderoba voastra, daca mai sunt si evazati e perfect! 
  5. Talie mare, solduri si umeri egale ca latime, picioare subtiri si bust mediu - vorbesc despre corpul in forma dreptunghiulara.  Blugii drepti, cei care strang usor talia sau care au diverse detalii pe buzunarele din spate sunt ideali pentru aceasta silueta. O curea adaugata in talie va face minuni!   
  6. Corpul cu forma rotunda inseamna o burta rotunda, talie scurta si volum in zona soldurilor si a coapselor. Jeansii care fixeaza talia si cad usor pe posterior si coapse se potrivesc trupurilor rotunde. Purtarea unor curele late vor da iluzia unei talii mai mici. Blugii cu buzunare frontale diagonale vor face si acestia corpul sa arate mai subtire.

Voi in care categorie va incadrati ?





Poseta din piele KURTMANN - so yummy! 

 De curand cei de la Kurtmann anuntau lansarea unei colectii de posete din piele marca KURTMANN  care se doreau a fi posete pentru toate femeile care isi doresc sa fie in pas cu moda. Acum eu pot sa va confirm ca initiativa lor este una laudabila deoarece calitatea produsului final, a pieii si a detaliilor care o personalizeaza sunt atent alese. Eu mi-am achizitionat geanta- plic cu lant metalic auriu si o combinatie de negru si bej in primul rand pentru ca imi place la nebunie mixul de auriu-bej si in al doilea rand pentru ca am o pasiune pentru posetele cu lant metalic :) 

Din seria "musai sa o am" face parte tot o poseta din piele KURTMANN care arata absolut delicios! Este incapatoare, perfecta pentru a incapea agenda, telefon, chei, rujuri si toate chestiutele pe care le purtam dupa noi zilnic :)) si mai ales, poate fi purtata in doua moduri diferite- LOVE IT!





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

13 comments:

  1. Imi place fiecare componenta a tinutei, in special geanta si ochelarii :)

    ReplyDelete
  2. Buna Sandra!

    Bravo!Super articol...noi,femeile,de multe ori ne lovim de aceasta problema si avem tendinta sa cumparam anumite perechi de pantaloni/blue jeans care nu se potrivesc morfologiei.

    Tinuta pe care-i ales-o astazi e foarte frumoasa. ;) Ador pantalonii evazati,iti vin foarte bine. ;)

    Te pup!

    fmdstyle.blogspot.com

    ReplyDelete
  3. Nu te-am mai vazut pana acum cu cercei mai voluminosi,esti foarte finuta si-ti sta bine cu orice.Poti sa-mi dai un sfat ,te rog?Pantalonii evazati trebuie purtati numai cu tocuri ,platforme sau si cu balerini,adidasi?.....mersi

    ReplyDelete
    Replies
    1. ai facut o observatie buna, port rar cercei de dimensiuni mai mari dar imi plac mult :) Cat despre pantalonii evazati, eu recomand a fi purtati cu tocuri sau maxim platforme dar pantalonii sa acopere intreg pantoful, tocmai asta e ideea sa alungeasca optic piciorul :) te pup

      Delete
  4. Eu ma incadrez tot in categoria a 3 a , deci sunt tot o mica para :)
    Foarte frumoasa geanta, din pacate nu mai este pe stoc. Tu esti o frumoasa ca de obicei.(Ana)

    ReplyDelete
  5. Foarte bun articolul!! Ador blugii evazati, iar tie iti stau foarte bine :)
    Geanta aia mi-a placut din prima pe site-ul celor de la Kurtmann, ador toata compozitia <3 Te pup!

    http://diana.doubleweb.ro/

    ReplyDelete
  6. pe langa aceasta tinuta care nu putea sa fie altfel decat minunata...geanta, dar geanata ♥ o ador :))

    Te pup ♥

    ReplyDelete
  7. Asa frumoasa?! Imi plac blugii astia la nebunie, iar in combinatia asta si mai mult:)

    ReplyDelete
  8. O tinuta foarte reusita, imi place mult. Bluzita e frumusica foc :)), imi poti spune ce marime e? Ma bate gandul sa-mi comand si eu cate ceva online dar mi-e tare frica sa nu nimeresc marimea potrivita.
    Sa ai o zi frumoasa,
    Renata

    ReplyDelete
  9. Buna.. din nou!

    Imi poti confirma te rog daca blugii pe care ii ai in poza sunt acestia:http://www.kurtmann.ro/spcat/femei/cod/9687338400

    Imi doresc de mult o pereche asa! cei din poza par de calitate, de un bleumarin frumos. cei de pe site.. not that much! tu ce marime ti-ai luat?

    t.i.a

    PS: tinutele tale sunt deosebite. ai un stil curat si rafinat! Keep up the good work! ;)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc Tia :) Din pacate blugii ca si cei pe care ii port eu nu mai sunt in stoc, sunt de la stradivarius si sunt marimea 36.
      multumesc pentru aprecieri!

      te pup

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.