Inspiratie pentru o tinuta "altfel "de mers la birou

1 comment






Intotdeauna m-am gandit ca daca as fi nevoita sa merg zi de la birou as cauta mereu inspiratie pentru ca tinutele mele sa iasa din banal, asta in cazul in care dress code-ul mi-ar permite. Aici depinde foarte mult de domeniul in care activati. 

Tinuta de astazi este una simpla dar cu cateva detalii care o scot din anonimat, cum ar fi poseta cu snake print in nuante de maro care se potriveste perfect cu bluza si paltonul. 
Am vrut sa merg doar pe nuante neutre, pamantii si alb. 

Pantalonii albi sunt acel model de pantaloni (luati de la Zara de vreo 3 saptamani) pe care i-am cumparat atat pe alb cat si pe negru pentru ca e un material foarte comod, nu se sifoneaza aproape deloc, au buzunare si lungimea perfecta. Sunt usor de integrat atat in tinute casual cat si in tinute office sau usor mai elegante. 

Pantofii N21 i-am cumparat de cateva saptamani si i-am gasit la reducere. Am vanat de multa vreme acest model pentru ca dupa cum probabil stiti, mai ales cei care sunt mai "de-ai casei" sunt o impatimita a pantofilor "altfel" sau ciudati cum ar spune unii :) 

Mi-am prins parul cu agrafe, apropooooo....daca stiti unde gasesc agrafe multeee si cool, let me know! Vreau ca toate agrafele din Univers sa vina la mine :)) 

Ne vedem si pe Instagram.

Nu uitati de Hashtag-ul #SandrabOUTFITS 


Hugs,
Sandra 












Outfit:

Hair accessories// H&M
Coat// Second Hand
Blouse// Mango
Trousers// Zara
Bag// Parfois







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.