Idei de cadouri cu buget mic, pe ultima suta de metri

2 comments





As putea spune ca stau linistita sa-mi savurez cafeaua si asta se intampla dupa cum banuiti si voi, exact cu cateva zile inainte de Craciun. Goana dupa cadouri a inceput de mai bine de doua-trei saptamani si pe langa cadourile pentru cei dragi, eu zic ca am primit cel mai frumos cadou- zapada! Imi era dor de o iarna in care sa ninga ca-n povesti, sa trebuiasca sa ma infofolesc si sa dezapezesc curtea bunicilor, sa iau micul dejun impreuna cu familia si sa ma bucur de linistea si caldura celor dragi. 

Ador sa cumpar cadouri si imi place sa pun accent pe detalii. Eu cred ca nu avem nevoie de bugete imense pentru a face daruri din inima. Fie ca alegem sa daruim clipe frumoase, zambete si energie tuturor celor din jurul nostru si nu lucruri materiale, fiecare dar facut din inima va fi apreciat mult mai tare decat ne-am stradui din rasputeri sa spargem pusculita pentru a face cadouri scumpe. 

Va spun secretul meu: aleg cadouri funny, delicioase, utile si care stiu ca in timp ii vor aduce zambetul pe buze celui care il primeste. 

De exemplu, mama mea stiu ca va fi foarte incantata sa primeasca in dar decoratiuni pentru casa, obiecte de bucatarie care sa-i faca munca mai usoara sau chiar o ceasca pentru cafea, asta pentru ca e cel mai mare bautor de cafea pe care-l cunosc :) 

Am gasit magazinul perfect de unde pot sa le cumpar pe toate si spun asta pentru ca tocmai s-a deschis cel de-al doilea Magazin KiK in Oradea, in ERA Shopping Park si va zic ceva: este imens! Celalalt magazin il gasiti in Prima Shops Oradea. 

Cand ajung intr-un magazin care are de la vesela, haine pentru adulti si copii, jucarii, recuzita pentru party si muuuulte decoratiuni si cadouri de Craciun, e clar ca imi voi petrece cel putin 2 ore in magazin. Asta s-a si intamplat cand am fost ultima data la Oradea si trebuie sa va spun ca am fost in doua zile consecutiv si nu am plecat niciodata cu mana goala. 

Cel mai fluffy si calduros cadou pe care puteti sa-l oferiti va zic eu care este: trening-ul roz pudrat pe care il port in aceste poze si care apropo, a costat doar 80 de lei. Este foarte moale si confortabil iar de cand il am nu as mai iesi din el. 

Daca tot am ajuns in magazin am mai cumparat si cateva obiecte de decor dar si cateva cadouri. 
Pentru cei mai petrecareti carora nu le place sa fara ordine dupa o noapte de party, va dau un tips, la KiK gasiti recuzita de party perfeeeeecta. Pe langa faptul ca arata foarte bine, gasiti farfurii si pahare de unica folosinta cu un design super glam, servetele si tot felul de decoratiuni de party. Eu am luat cateva farfurii, servetele, un platou din portelan pe care am pus turta dulce si care a costat 15 lei, suporturi pentru lumanari si o decoratiune din portelan. 

Au cele mai frumoase cutii pentru cadouri, asa ca nu trebuie sa va mai faceti griji in ce impachetati cadourile. De asemenea, am mai luat lumanari pentru casa si decoratiuni de Craciun si cu toate acestea am decorat masa asa cum vedeti in imaginile de mai jos. 

Am plecat cu 4 plase imense si am cheltuit aproximativ 250 lei pentru toate cadourile dar si "cadourile" pentru mine si decorarea casei. 

Asadar, pentru cei care sunt pe ultima suta de metri si nu au idei de cadouri sau sunt in cautarea unor cadouri inspirate cu buget mic, va recomand sa dati o fuga in magazinele KiK si sigur nu plecati cu mana goala :)


Locatiile magazinelor KiK si mai multe informatii gasiti daca faceti click - AICI

Nu uitati ca ne vedem si pe Instagram - @sandrabendre

Sarbatori Magice! 


































SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Very nice article. I definitely love this website.

    Keep it up!

    ReplyDelete
  2. Excellent post. I was checking constantly this blog and I am impressed!
    Extremely helpful info specifically the last part :) I care for
    such info much. I was looking for this certain info for a very long time.
    Thank you and best of luck.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.