Lista mea de shopping pentru Black Friday de pe Fashion Days

Leave a Comment



Pulover MANGO - Cumpara AICI

Fiecare sezon vine cu noutatile sale iar atunci cand spun TOAMNA ma gandesc automat la schimbarile care vin odata cu anotimpul rece. Fiecare sezon aduce noutati in garderoba noastra astfel ca, suntem mereu tentate sa cumparam cele mai noi piese, sa tinem pasul cu tendintele si sa investim in piese vestimentare care de multe ori poate le purtam doar o singura data iar apoi "se demodeaza". 

Fiecare inceput de sezon incepe cu goana dupa cumparaturi si mereu ma gandesc la timpul pe care il petrec in cabinele de proba si pe care il salvez atunci cand fac shopping online. Salvez timp, energie, coletul cu produsele comandate vine direct la usa iar daca marimea nu corespunde sau produsul este altfel decat imi imaginam, am optiunea sa il returnez. 

Acum imi sta capul numai la shopping, nu de alta dar se apropie BLACK FRIDAY iar lista mea cu articole pe care imi doresc sa le cumpar la REDUCERE cu aceasta ocazia, este una destul de stufoasa.

Vreau sa impartasesc cu voi cateva dintre TIPS-urile mele pentru SHOPPING INTELIGENT DE BLACK FRIDAY:

1. cumpar intotdeauna piese basic care nu se demodeaza si pe care le voi putea purta si sezoanele urmatoare
2. aleg culori neutre pentru ca imi este mult mai usor sa le integrez in cat mai multe tinute
3. investesc in accesorii pentru ca ele nu tin cont de marime, deci nu conteaza daca ma ingras sau slabesc, o geanta din piele, de calitate, va ramane oricum in garderoba. :)
4. aleg croieli clasice si piese cat mai simple dar recunosc, imi mai scapa si cate o piesa statement, ceva care te face sa spui: Love at first sight! 
5.fac lista din timp! Asta ma ajuta sa fiu sigura ca ceea ce vreau sa achizitionez este chiar ceea ce am nevoie sau imi doresc. Daca fac lista din timp, produsele le pot salva in sectiunea Favorite, exact marimea potrivita iar cand doresc sa le comand, nu mai pierd timp. Plus ca, am timp sa revizuiesc lista pentru a fi sigura de comanda mea. 

Am facut o selectie de cateva piese pe care imi doresc sa le cumpar de Black Friday de pe fashiondays.ro 

Stiu deja ca ei o gama foarte variata si super reduceri, in plus, gasesc mereu si marimea mea la articolele pe care mi le doresc. 

Psssssst! Nu uitati ca Black Friday incepe mai repede in aplicatia mobila Fashion Days,  de joi - 15 noiembrie se da STARTUL la super reduceri! 

Hugs,


MANGO Palton - Cumpara AICI

Cizme MANGO - Cumpara AICI


Palton Animal Print MANGO - Cumpara AICI


Geanta MANGO - Cumpara AICI


Pantaloni MANGO - Cumpara AICI

Cercei FOSSIL - Cumpara AICI


Colier FOSSIL - Cumpara AICI


Palton in carouri ESPRIT - Cumpara AICI


Cardigan ESPRIT - Cumpara AICI

Ghete de piele intoarsa ESPRIT - Cumpara AICI


Geanta COACH - Cumpara AICI


Palton MANGO - Cumpara AICI


Fusta MOTIVI - Cumpara AICI

Jeans LEVI'S - Cumpara AICI


Pulover KOTON - Cumpara AICI







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.