Am vazut in premiera Colectia C&A Primavara-Vara 2019 in LISABONA

Leave a Comment





Lisabona - orasul pe care il aveam de multa vreme pe lista mea cu orase pe care imi doresc sa le vizitez si se pare ca astrele au complotat si mi-au indeplinit dorinta. 
Finalul lunii octombrie m-a gasit pe superbele stradute din Lisabona, orasul care a gazduit evenimentul C&A de Primavara-Vara 2019, unde am avut ocazia sa vedem in premiera Colectia urmatorului sezon. 

Era putin trecut de ora 6.00 dimineata, soarele nici nu dadea semne sa rasara, cand deja eram in avion, ne imbarcam in zborul spre Lisabona.  Nici nu mi-am dat seama cat de repede a trecut timpul iar dupa 4 ore de zbor am ajuns in Lisabona. Ne astepta o zi lunga si desi am dormit aproximativ 3 ore, eram plina de energie si foarte entuziasmata. 

Am lasat bagajul la hotel si am luat-o la pas prin oras. Ne-am intors cu o ora inainte de inceperea evenimentului si trebuie sa va recunosc ca  eram atat de curioasa sa vad colectia dar si locatiile alese, pentru ca de fiecare data echipa C&A ne surprind cu locatii spectaculoase. 

Terasa SKY Barului TIVOLI Lisbon a fost gazda noastra pentru aproximativ o ora, locatia in care ne-am adunat cu totii (bloggeri, jurnalisti, stilisti din toate colturile Europei) pentru a savura un cocktail cu acest view superb. 





Experienta cu TukTuk-urile in drumul nostru spre locatia evenimentului - Restaurantul KAIS situat pe malul raului Tajo, a fost una memorabila si distractiva. Trebuie sa recunosc ca si vremea a tinut cu noi iar daca ajungeti in Lisabona, neaparat trebuie sa va plimbati cu tuktuk-urile. 

Toata povestea colectiei, decorul si atmosfera au fost gandite in jurul cele patru elemente ale naturii: pamant, apa, aer si foc. 

Locatia evenimentului m-a impresionat peste masura prin prisma detaliilor inspirate din natura, locatia cu tavan inalt si ferestrele imense au facut echipa perfecta cu atmosfera care s-a creat de cum am ajuns acolo. 





Colectia C&A Primavara-Vara 2019 m-a cucerit prin mix-ul de texturi si imprimeuri, prin accentele boho si western dar si prin cromatica inspirata din elementele naturii. Galbenul este culoarea mea preferata si se regaseste in colectie reprezentand focul, fiind regasit atat pe rochii fluide si foarte feminine, cat si pe piese uni. 

Nu a lipsit nici denimul dar nici mix-urile de materiale cu texturi diferite si croiuri lejere. Nuantele neutre de bej, kakhi, gri sau caramiziu s-au regasit cu precadere in intreaga colectie, in contract cu nuantele tari de rosu, roz, albastru sau galben. 

Inspiratia suprema a intregii colectii a fost femeia puternica, asumata si cameleonica, femeia care crede in fortele proprii, asa cum a afirmat Sabrina Shairzay, Director de Trend la C&A Europa. 

Seara s-a incheiat cu o cina intr-o atmosfera relaxata alaturi de toti cei care au luat parte la event. 

Am pus ochii pe mai multe piese din Colectie si abia astept sa apara in magazine.
Colectia va aparea in magazine si online pe c-and-a.com incepand cu a doua jumatate a lunii februarie 2019. 

Despre intreaga experienta din Lisabona, am sa va pivestesc in urmatoarele articole pe blog.

Nu uiatati de hashtag-ul oficial pe Instagram: 

#SandrabTRAVEL 




















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.