#SandraBendrexCONCEPTO - Colectia de bijuterii si evenimentul de lansare

1 comment








Cand crezi cu adevarat in visurile tale, ele devin realitate! 

#SandraBendrexCONCEPTO este Colectia de bijuterii care ma descrie cel mai bine. 
Cum a inceput totul?

La invitatia super gagicilor din spatele brand-ului CONCEPTO - Anda si Ane, de a crea o colectie de bijuterii impreuna care sa reflecte personalitatea si stilul meu, raspunsul meu a venit fara intarziere si a fost, desigur, afirmativ.  Am fost atat de entuziasmata incat nu am mai stat pe ganduri si astfel a inceput sa se contureze intreaga colectie. 

Totul a venit de la sine iar ideile au prin contur mai repede decat ma asteptam pentru ca noi gandim la fel (zambesc). De-a lungul timpului am colaborat pe diferite proiecte cu fetele si pe langa asta, s-a conturat si o frumoasa relatie de prietenie care a facut ca totul sa mearga ca pe roate. 

Zis si facut, luna octombrie a venit cu cea mai frumoasa surpriza: Lansarea Colectiei de bijuterii #SandraBendrexCONCEPTO pe care o gasiti ONLINE pe conceptoline.com

Cele 10 piese pe care le gasiti in Colectie sunt accesorii versatile atent lucrate si finisate manual, care vin sa dea un plus de personalitate fiecarei tinute. 
Fie ca vorbim despre cercei, cuff-urile care pot fi purtate atat la tinute smart-casual cat si in tinute elegante de seara sau brosele care se prind de haine cu magnet (tocmai pentru a nu ne mai face griji ca lasam urme pe sacouri, paltoane sau camasi) toate sunt finisate manual.

Cele doua curele - BEGA Belt si PEGASI Belt sunt accesorii multifonctionale si le puteti purta in mai multe feluri, astfel ca aveti 2 sau chiar 3 curele intr-una singura. Pe langa accesoriile din alama, acestea sunt confectionate din piele naturala de cea mai buna calitate.  Inelul PERSEUS este ajustabil si nu trebuie sa faceti griji asupra circumferintei lui. 

POLLUX si SIRIUS Choker sunt de asemenea doua chokere pe care le puteti purta atat cu accesoriul metalic aplic, cat si fara acesta, ramand un choker simplu, din piele naturala. 

Fiecare piesa din colectie a fost denumita dupa constelatii iar voi cunoasteti deja pasiunea mea pentru stele si constelatii. :) 

Toata colectia este disponibila aici: conceptoline.com


Ne-am bucurat peste masura sa va avem alaturi la evenimentul de lansare si mai ales ca ne-ati onorat cu prezenta intr-un numar atat de mare. Fiecare dintre cei peste 100 de invitati au putut admira si proba in premiera Colectia Sandra Bendre x CONCEPTO, au savurat un pahar de sampanie, preparate gourmet si cele mai delicioase dulciuri si bineinteles. 

Cei de la MOËT & CHANDON ne-au incantat cu prezenta si au rasfatat invitatii cu sampanie si multa voie buna. 




Pentru ca am vrut ca totul sa fie ca la carte, am ales sa ii avem aproape pe cei mai dragi parteneri iar dupa cum stiti, Da Pino este unul dintre restaurantele mele preferate din Cluj, asadar ne-am bucurat foarte tare sa ne fie alaturi si la evenimentul de lansare. 

Daca inca nu ati ajuns la ei, va recomand cu drag sa incercati orice Pinsa din meniul lor, cele mai bune paste cu trufe si cel mai delicios tiramisu. Si daca nu v-am convins, trebuie doar sa faceti scroll mai jos sa vedeti cu cate bunatati ne-au rasfatat la eveniment. 

Ne-am dorit sa ne rasfatam inviatii cu cele mai bune preparate gourmet iar prietenii nostri de la Da Pino au lansat de curand si serviciul de catering - Da Pino Gourmet Catering. 

Vestea si mai buna este ca in curand vor lansa si catalogul Da Pino Gourmet Catering care va face ca fiecare eveniment din familie sau business event sa fie si mai frumos. 

Multumim Da Pino pentru delicatesele cu care ne-ati incantat si inca ceva, ii gasiti si pe Instagram unde trebuie neaparat sa le dati follow pentru cele mai delicioase postari: @dapino_cluj






 Nu au putut lipsi nici bunatatile dulci iar candy barul by Giovanna a facut senzatie cu delicatese personalizate si super yummy. 
Nici nu cred ca mai are sens sa va spun ca inca ma gandesc la ele si daca as putea sa fac o magie, as vrea sa apara cel putin cateva macarons si mini ecelere chiar acum, pe biroul meu :) 




Am petrecut mai bine de 4 ore la showroom-ul Concepto alaturi de muuuulte gagici faine, m-am umplut cu super energie si entuziasm si m-am bucurat sa le revand pe multe dintre ele si sa le cunosc pe altele. 

Gagici, va multumesc pentru tot! 

Toata Colectia o gasiti online sau in showroom-ul CONCEPTO alaturi de alte piese super cool marca CONCEPTO. 


Love,






















SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.