Justin Timberlake x LEVI'S - Colectia de toamna pentru barbati care ma inspira

Leave a Comment








De fiecare data cand ma gandesc la o tinuta de toamna confortabila, imi vine in minte inevitabil si o pereche de jeansi. Toamna aceasta, pe lista mea de cumparaturi se afla o pereche de blugi culottes negri dar si o astfel de jacheta - teddy coat sau mai bine spus jacheta de ursuleti (zambesc). 
Arata super cool, este calduroasa si este super in tendinte. Eu am gasit-o pe aceasta in magazinul Levi's din Vivo Cluj si ghiciti ce? Era si la reducere! Are culoarea si lungimea perfecta, asa ca nu am mai stat pe ganduri si a ajuns in garderoba mea. 

Si daca tot vorbim despre tinute confortabile de toamna si piese cool pe care trebuie sa le ai in garderoba in acest sezon, vreau sa va dau o super veste - Justin Timberlake a lansat o colectie speciala in colaborare cu Levi's care pe mine m-a cucerit. 
Desi sunt piese vestimentare care se adreseaza barbatilor, din punctul meu de vedere sunt piese foarte versatile care se potrivesc de minune si in garderoba unei femei. Am pus ochii pe o jacheta imblanita, pe o camasa in carouri pe care am si achizitionat-o dar si pe acest tricou.Am ales marimes S si este perfect.

Botinele negre de inspiratie western sunt acel model de incaltaminte care nu se demodeaza niciodata si mai mult decat atat le putem purta in orice sezon, Sunt din piele naturala, au o talpa foaaaarte comoda si lungimea ideala pentru a le purta atat cu jeansi skinny, mom jeans sau culottes asa cum le-am purtat si eu in tinuta aceasta dar le puteti purta si cu o fusta din denim sau o salopeta. 

Tot din Colectia Justin Timberlake x LEVI'S am mai pus ochii pe o jacheta din denim cu captuseala din blana dar si pe o jacheta in carouri cu galben si un hoodie. 

Mai multe item-uri cool pentru toamna gasiti pe site - levi.com


#LiveInLevis 













Full Levi's OUTFIT 

Puteti gasi toate piesele din aceasta tinuta in magazinul Levi's din Vivo Cluj-Napoca sau in celelalte magazine Levi's din tara. 




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.