Culottes din denim si Loafers albi

2 comments





S-a instalat minunata primavara si mai ca e gata sau mai bine zis, a venit direct vara. Nu ma plang, ba dimpotriva, ma incanta peste masura faptul ca acum chiar am pus in cutii cizmele si ghetele si am scos la interval sandalele, pantofii, loafersii si sabotii :) 

Acum nu se mai poate plange nimeni ca e prea frig pentru glezne goale, pentru tricou si sacou sau pentru orice bucatica de piele lasata la vedere. Tocmai de asta, am trecut la pantalonii culottes- adica acei pantaloni care vin pana la jumatatea gambei sau deasupra gleznei, care sunt usor evazati si extrem de confortabili. 
De data aceasta i-am ales pe acestia din denim si vreau sa va spun ca sunt dintr-un denim usor elastic si mai fin, astfel ca nu-mi mai vine sa ies din ei.  Pe acestia i-am gasit la Zara si ghiciti ce- erau si la reducere asa ca nu putea sa-i las acolo :)

Am ales un tricou cu mesaj( stiti voi ca astea-s preferatele mele) si o jacheta din imitatie de piele cu croi vintage, tot de la Zara. E foarte usoara si e perfecta pentru primavara deoarece nu este deloc groaza si nici rigida. 

Cea mai noua pereche de loafers sunt acestia albi, din piele naturala si cu o talpa care te face sa ii porti de dimineata pana seara si pe care acum ii gasiti la reducere - AICI. 

Am adaugat culoare purtand geanta Kurt Geiger cu detalii florale care as putea spune ca este descrierea primaverii saaaau poate a unei nopti de vara. 

Nu uitati ochelarii de soare, e vara pe bune!

Hugs,












Outfit:

Jacket// Zara
T-shirt// H&M 
Jeans// Zara





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.