Mirosul pielii tale spune povesti... Twilly d'Hermes

1 comment





E prea devreme ca sa ma ridic din pat, o zi banala de marti, sfarsit de vara(aproape), dar totusi destul de tarziu ca sa mai aman alarma. Ma bucur inca sa ma trezeasca soarele printre draperii desi nu as inlocui toamna cu nimic, e anotimpul in care ma reindragostesc in fiecare an. 

Inainte de orice deschid geamul sa intre parfum de dimineata, de vara tarzie si mult soare. Trebuie sa ajung la un shooting in aproximativ 20 de minute si tot ce-mi doresc e sa imi beau cafeaua in pijama, de fapt nu e chiar o cafea ci o ciocolata calda super cremoasa. Ma invart de cateva ori prin casa si realizez ca nu am baut nici cafea si ca sunt deja in intarziere. O pun rapid la pachet, imi prind parul intr-un coc super messy pe care n-ai cum sa-l prinzi altfel numai daca iti lasi parul asa, exact ca tine in cele mai rebele momente, sa se aseze cum vrea el, si e PERFECT!

Ah! No makeup si no haistyle! Un gloss rapid pe buze pentru hidratare si ceva condimentat pe piele.  Pun cateva picaturi de parfum la incheietura mainii si fug. Stiam ca imi vor fi cele mai bune ingredinte pentru intreaga zi.  

Mirosul pielii tale spune povesti... Twilly d'Hermès este povestea pielii mele. Toamna. Ghimbir, lemn de santal si tuberoza intr-un mix de arome care imi dau pofta sa alerg pe strazi, sa spun Te iubesc, sa ma dau in cel mai nebun roller coaster din lume si sa-mi fac planuri pentru o vacanta dintre cele notate cu #mydream - Machu Picchu sau Salar de Uyuni- Bolivia. 

Senzualitate implicită. Erotism eteric. Delicatețe.

Trei ingrediente magice si multe altele mai delicate, au facut ca noul parfum Hermès - Twilly d'Hermès sa devina preferatul meu, sa ma faca sa astept cu nerabdare toamna si sa ma transforme in cea mai girly & crazy. 

Fiecare parfum este unic pentru ca fiecare dintre noi are o poveste, povestea tu o spui, tu o scrii iar panglica de matase colorata din jurul capacului este unica si iti va fi cel mai cool accesoriu.

With Love, S 



Twilly d'Hermès

"It is with young women in mind, by observing their lives, that I created Twilly d’Hermès. Free, bold, connected, mischievous and irreverent, they turn expectation on its head, swim against the tide, impose their own rhythm, invent a brand new tempo."
Christine Nagel












SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.