Cu Reme la Paris pe banii matinalilor de la Radio 21

2 comments








Era intr-o Vineri dimineata, inainte cu doua zile de ziua mea. Dorm mereu cu telefonul pe modul Silent- nu suna, nu vibreaza, nu face nici mâc. M-am trezit pe la vreo 6 si ceva si stiind ca urma sa ajunga doi curieri la mine, am scos telefonul de pe Silent si am mai atipit putin. Zic putin pentru ca putin dupa ora 08.00 ma apeleaza un numar necunoscut. Fiind numar de fix nu raspund, in ideea ca daca e ceva foarte important mai suna sau urma sa resun eu. Suna si a doua oara, stau putin pe ganduri,  super somnoroasa si buimaca raspund, la celalalt capat al firului:
“ – Buna, Sandra?
-  Daaa, eu sunt.
- Te-ai inscris in concursul “Cu Reme la Paris la Radio21.
- Aaaaa, da. (buimaca si somnoroasa nu prea imi dadeam seama daca e o gluma ori e pe bune)
- Ai putea sa intri in direct, la radio, in 15 minute?
- Ah DA. Desigur.”

Pam-pam! Nu am apucat bine sa ma trezesc ca deja auzeam in difuzorul telefonului promo-ul de la Radio21 si stiam ca urmeaza sa fiu in direct.

Cum am ajuns sa fiu in direct la radio?  Pe scurt, va zic ca am primit de la Alex link-ul unui concurs, el il primise de la un prieten, link in care era vorba despre un concurs organizat de Radio21 pe pagina lor unde trebuia sa postezi o poza cu o tinuta, intr-un comentariu. Va zic drept ca nu sunt o vanatoare de concursuri dar am zis ca e cool si de ce nu?! Am postat poza cu tinuta si asta a fost tot.

A trecut mai bine de o saptamana si aproape ca uitasem ca m-am inscris cand primesc telefonul si in cateva minute eram in direct.

Imi amintesc ca Andreea Remetan m-a intrebat despre tinuta pe care am ales-o, despre cum cred eu ca arata o tipa cool si baietii de la “Dimineata-n Mare Fel” curiosi fiind cati ani am le-am spus ca aproape 27, peste doua zile.
“- Ahh urmeaza ziua ta? Super! Atunci avem sa iti dam doua vesti:
1.     Laaaa muuuulti aniii!
2.     Mergi cu Reme la Pariiissss, la shopping, pe banii matinalilor”

OMG! Pe buneee? Astia fac misto de mine? Cineva imi face o farsa? NOPE! E pe bune, Reme a ales sa fiu partenera ei de shopping la Paris si nu oricum, pe banii matinalilor, un weekend intreg.

A fost o adevarataaa nebunie, un maraton pe bune.  Dupa cele doua zile absolut superbe in Amsterdam, am aterizat la Bucuresti pentru 2 ore si am plecat in zori spre Paris unde ma astepta Reme. Ea era de Vineri acolo, asadar a avut timp sa ia la pas stradutele Parisului pentru ca sambata sa fie ghidul ideal.

La 06.30 se inchidea poarta pentru imbarcare. Era 06.10 si eu eram inca la hotel. Andreea imi scria pe Whatsapp in timp ce eu alergam de nebuna prin aeroport. Daca vedeai o nebuna care alearga si behaie ca o oita, eu eram! Am ajuns in timp util si Slava Cerului, Reme si-a reluat somnul linistita, asteptandu-ma pe mine in inima Parisului.

Aveam in bagaj doar tricouri si haine de primavara-vara, weather-ul arata doar ploi iar dupa frigul din Amsterdam tot ce imi doream era sa gresesc zborul(prin ceva minune) si sa aterizez intr-o destinatie exotica, cu mult soare si caldura.

Aterizez in Paris inainte de pranz, aveam la dispozitie doua zile in care sa imi fac de cap cu Reme prin Paris. Ne-am vazut pentru prima data in viata noastra si parca ne stiam de-o caruta de ani.  Eram nerabdatoare sa iesim din hotel iar vremea a tinut cu noi in ambele zile. A fost foarteeee frig dar macar nu a plouat iar esarfa Andreei ne-a tinut companie amandurora.
Terasele erau ticsite cu oameni care radeau si te molipseaua cu energia lor. Strazile inguste adunau palcuri de oameni care savurau spectacolul strazii- O domnita imbracata intr-o rochie rosie te atragea ca un magnet cu vocea ei un El  apasa fermecat pe clapele unui pian, exact acolo, in mijlocul strazii.

Ne-a prins seara pe malul Senei, cu nasul si degetele inghetate si asteptam nerabdatoare spectacolul de la ora fix de la Tour Eiffel. Incantate peste masura, share-uiam spectacolul cu voi, toti cei care ati fost live pe pagina de Facebook Radio 21( apropo, puteti vedea toate live-rile pe Facebook).

Duminica,am savurat un mic dejun frantuzesc dar nu asta mi-a tinut de foame, ci povestirile Andreei despre viata din spatele radioului. Eram ca un copil care intreba si diseca raspunsurile pe care ea mi le spunea cu atata pasiune. Femeia asta e exact ca la radio, te molipseste cu energia ei,  pune viata in orice si-ti doresti sa nu te mai lasi de la bratul ei, mai ales cand “ai Parisul la picioare.”

Orele treceau rapid si voiam sa bifam Sacré Coeur, Moulin Rouge si inca cateva locsoare superbe din Paris pentru ca duminica seara zburam spre Bucuresti.

Am impachetat rapid bagajele si inainte de pranz urcam spre Sacré Coeur savurand o felie de pizza, imensa, care ne-a facut cu ochiul  din vitrina unui restaurant tipic frantuzesc. Ne-am mai dezghetat sufletul cotrobaind prin vintage shop-urile care ne ieseau in cale, ne energizam cu zambetele si relaxarea celor din jur si ne bucuram pe deplin de o duminica pariziana superba.
Aveam senzatia ca sunt cu cea mai buna prietena din copilarie in vacanta, de capul nostru si nu ne mai opream din povestit.
Am profitat de fiecare secunda petrecuta cu Reme si ne faceam deja planuri pentru urmatoarea noastra escapada. Am ramas pana in ultimul moment in Paris, ba chiar am stat putin  cu inima stransa ca nu ajungem in timp la aeroport. Practic asta e farmecul vacantelor, adrenalina si distractie pana in ultima clipa.

Savurez un pahar de vin alb, in avion, spre Bucuresti. Ii intind paharul Andreei si ciocnim pentru cea mai faina experienta din viata noastra! Am ras si am povestit incontinuu si am profitat de timp sa mai aflu de Fata Cool de la Radio 21.
“- Si nu inteleg cum ai tu atata energie in fiecare zi. Razi mereu, esti plina de energie, cum faci sa fii mereu bine dispusa? o intreb eu.
- Mai, iubesc ceea ce fac! Adorm seara si abia astept sa ma trezesc dimineata sa merg la Radio. “

Am ramas cu sufletul gura-casca si ascultam in continuare ce imi spunea Andreea desi mintica mea era focusata pe cata pasiune zace in fetiscana asta, cu freza ei care arata impecabil la orice ora.

Nu ne-am termina povestile nici intr-o luna dar…aterizam!
Oamenii de la radio sunt misto, mai ales ca oricat de morocanos ai fi, ei iti fac diminetile si zilele mai frumoase si te molipsesc cu energia lor. Va spun ca ei sunt exact asa si in viata de dincolo de Radio iar eu chiar ma simt o norocoasa ca am avut ocazia sa o cunosc pe nebuna asta de Reme.

Remeeeee, te pupa Sandra Bendre(cu accent frantuzesc)  :) 













Am purtat:

Cardigan// Little-mistress
Sacou// Chic-diva.ro 
Jeans//Zara
Rucsac//Zara
Bocanci// exclusives



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Super pozele. :)
    Felicitari, ma bucur pentru tine!

    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ReplyDelete
  2. Frumoase poze, pun pariu ca a fost frumos.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.