Fashion Bloggers Meeting// Care a fost experienta la Jupiter City Pitesti

3 comments






Outfit:

Shirt//zara
Culottes//C&A
Sandals//HERE
Clutch// HERE
Neck accessory// similar HERE
Harness skirt// HERE


Si a mai zburat, pe buna dreptate, inca o saptamana. Nici nu-mi dau seama cat de repede a trecut timpul de cand am primit invitatia de a participa la Fashion Bloggers Meeting in Pitesti, la Jupiter City.
Stiti deja ca weekendul trecut am fost la Pitesti, unde impreuna cu Ioana Chisiu, Ioana Grama, Deea Codrea si Carmen Negoita ne-am dat intalnire cu cele mai cool fete la Jupiter City Pitesti, unde am vorbit despre blogging, tendinte, care sunt piesele must in garderoba acestui sezon si nici nu ne-am dat seama cum au trecut doua ore in care am vorbit numai despre frumos. 

Una peste alta vreau sa va spun ca am fost taaare nerabdatoare sa ajung la Pitesti pentru ca am mai fost doar in trecere si nu stiam cum arata orasul. Dupa un scurt popas si dupa ce am savurat un latte in Sibiu, ne-am trezit dupa cateva ore urcand scarile Hotelului Victoria, unde aveam sa impart camera 418 cu Ioana Chisiu, partenera mea de vacanta (zambesc).  Ne statea gandul doar la o baie in piscina pentru ca cei de la Hotel Victoria au si o zona de SPA numai buna pentru un rasfat de weekend. 

Am adunat un brat de soare de pe drum, aroma de cirese, zambete si energie buna si nu voiam sa stau locului. Pentru ca ziua de vineri era pe jumatate terminata, am luat cina la Don Stephano  iar eu stiam inca de pe drum ca voi manca paste si nu am dat gres nici de data aceasta alegand tagliatelle cu somon, pe care vi le recomand daca treceti prin Pitesti. 

Sambata a fost ziua cea mare si eram nerabdatoareee sa ajung in cel mai cool mall din Pitesti, pe langa care trec de fiecare data in drum spre Bucuresti si imi propun mereu sa ma opresc, macar la o poveste cu Deea. 
Dincolo de faptul ca noi, fetele, facem mereu echipa buna la distractie, m-a incantat initiativa si deschiderea de care a dat dovada echipa Jupiter City. Mi-a placut muult designul magazinelor din mall si faptul ca e foarte aerisit si luminos. E drept ca dupa ce a inceput evenimentul in sine si ne-am apucat toate sa vorbim despre MODA si blogging, nu am mai fi plecat de acolo. :)) Cei de la Jupiter City s-au gandit sa premieze cea mai inspirata tinuta din public si ne-a fost tare greu sa alegem doar una pentru ca au fost o gramada de fete frumoase la eveniment. 

Am incheiat seara cu o petrecere si evident, cu o tava plina cu capsuni delicioase.Si daca tot suntem la capitolul DULCIURI, nu am plecat fara sa nu savuram un ecler cu poveste, Carmen ne-a convins! 


Cat despre tinuta pe care am purtat-o va pot spune ca am pornit alcatuirea ei de la accesoriul negru pe care imi doream sa il port. Camasa basic alba si pantalonii culottes au facut echipa perfecta iar mix-ul cromatic alb-negru a fost completata de sandalele Little Mistress . Si pentru ca aveam o gramada de lucruri de luat cu mine, de la ruj, telefon, baterie externa care este vitala in zilele in care sunt plecata de dimineata pana seara, crema de maini si alte nebunii, am ales clutch-ul din piele naturala YVY Bags by Carmen Negoita. 











A fost o super experienta si ma bucur ca am avut ocazia sa vad atatea fete cu stil adunate in cea mai cool destinatie de shopping din Pitesti- Jupiter City, cei carora le multumim ca au avut grija ca totul sa iasa ca la carte! Si bineinteles ca isi merita si Deea multumirile pentru rabdarea infiniiiita pe care a avut-o cu 4 nebune(bloggeri) la un loc si pentru ca a avut grija sa plecam numai cu amintiri frumoase de la Pitesti. 

Abia astept sa ne revedem! 


Outfit:

Jacket// Vila
Body//Zara
Sunglasses// HERE
Shoes//C&A
Bag//Pieces 
Jeans//Zara 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Ce dragute :) vam urmarit pe Snapchat!

    ReplyDelete
  2. Ma bucur ca ti-a placut la Pitesti. V-am urmarit si pe snap "sejurul" :D
    Pupicei
    http://trend-with-deea.ro/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.