Cum purtam fusta A line in stilul anilor '70

4 comments




 Outfit:

 Scarf// HERE
Shirt// Vero Moda
Skirt// HERE
Boots// HERE
Cat eye glasses// HERE



Toamna a adus cu ea o paleta cromatica bogata, inspirata exact din natura. Culori stinse si nuante pamantii au luat demult locul culorilor vibrante. Piesele vestimentare inspirate din moda anilor '70 au cucerit inimile multor pasionate de moda si nu numai.

Fusta A line cu buzunare frontale si capse metalice este una dintre preferatele mele, in primul rand pentru ca este o piesa versatila pe care am sa o pot purta chiar si in miezul iernii, fie cu o pereche de cizme lungi, peste genunchi, fie peste o pereche de pantaloni din piele sa chiar jeansi. De data aceasta am suprapus-o peste o camasa mai lunga si imi place ce-a iesit.

Cizmele gri pana la jumatatea genunchiului sunt acele cizme cu toc pe care le-ai purta in fiecare zi. In primul sunt o achizitie inteligenta datorita culorii care ne ajuta sa le mixam in diferite tinute, mai ales in cele bogate din punct de vedere cromatic sau cu multe detalii.  Esarfa supradimensionata este un must in sezonul rece pentru ca de multe ori poate inlocui clasica vesta sau cardigan.

Daca tot vorbim despre accesoriile sezonului, va invit maine, de la ora 11.00 in direct la Emisiunea "Ziua Buna" cu Raluca Ghita, pe LOOK Plus sa aflati mai multe despre accesoriile care ne salveaza tinutele in sezonul rece. 








SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.