Romania Fashion Festival - capitala modei romanesti se muta la Oradea pe 28 noiembrie 2015

Leave a Comment




Salutare oameni frumosi! 
Am revenit pe taramuri clujene dupa o saptamana frumoasa petrecuta la Bucuresti si Busteni, despre care promit sa va povestesc curand.

Vestile bune vin intotdeauna la inceput de saptamana si-mi face placere sa le impartasesc cu voi. Cand capitala modei romanesti se muta la Oradea, e cert ca trebuie sa va notati asta in agenda si sa ne dam intalnire acolo. 

Catalina Burlo Events in colaborare cu Fundatia Fapte Bune va invita la prima editie Romania Fashion Festival, care se va desfasura sambata, 28 Noiembrie incepand cu orele 19:30, in cadrul salii de evenimente Ambasador Oradea.

Romania Fashion Festival a luat nastere din dorinta de a imbina moda cu generozitatea dar mai mult de atat, de a aduce intr-un singur loc creatii unice ale unor designeri romani si internationali dar si branduri romanesti.

Astfel cei prezenti vor urmari ultimele trenduri in moda, impuse de designeri si branduri precum: Felba, Alis by Alina Sabau, Giuliano Sabau, Cielle by Cristina Trandafir, Vera Voss, Divos by Doru Mocanu, Antoanelle, Spencer by Ciprian Craciun,Pusa Ciucle si Monica Anton. Totodata pe podiumul RFF va fi lansata si cea mai noua colectie a brandului italian Lelka Lor.

Evenimentul se va bucura de momente artistice si magie, oferite de catre invitatii: Florin Mircea Ganea, Antonela Gal, magicienii Eduard si Bianca, dar si de un concert marca Bogdan Vladau.


 Pentru ca mereu ne dorim sa avem parte de experiente unice, de a putea admira in detaliu creatiile designerilor, acum ne putem bucura de asta si mai mult de atat, sa aducem bucuria pe chipul unor copii care tanjesc dupa zambete copilaresti si caldura umana.

 Toate fondurile provenite in urma evenimentului, vor sprijini realizarea unei tabere destinata copiilor defavorizati „Tabara de munte - Turnul de Apa Suncuius”, proiect care apartine Fundatiei Fapte Bune.
Tabara, situata in varful de munte Balnaca-Grosi, Jud. Bihor, doreste sa vina in intampinarea copiilor defavorizati, dorind sa implementeze strategii de autocunoastere, crestere a increderii in sine, socializare, integrare in societate, precum si strategii educationale, culturale, sportive si de divertisment.

Accesul la eveniment se va face pe baza de invitatie care include meniu, compus din: welcome drink, aperitiv, fel principal si desert.

Pentru detalii si invitatii
 0771 31 44 11 (Catalina Burlo - organizator) sau 0740 86 38 66 (Liana Baidoc - reprezentant Fundatia Fapte Bune)

Locurile ramase sunt limitate.

 Eu am dat deja 'Going', haide si tu, putem aduce zambete pe chipul celor care au nevoie de ele!
AICI 




Asadar, ne vedem sambata aceasta la Oradea!



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.