Tinuta de weekend| Poseta din piele KURTMANN si Sneakersi

4 comments




Outfit:

Skirt/ Zara 
Bag/ HERE
Shoes/ HERE




 Weekend-ul a zburat pe langa noi si de data aceasta si asta pentru ca a fostul unul minunat alaturi de cei dragi. L-am sarbatorit pe #mypolarbear,  adica pe iubitul meu (P.S. I love you polar bear!), am luat masa alaturi de finii nostri, am ciocnit un pahar de vin si am stat la povesti pana tarziu la Casa Boema, la un Aperol Spritz pe o terasa din centru si seara, de fapt noaptea :)) s-a incheiat cu o partida de Europolis -- so much fun! 

Am ales o tinuta lejera si feminina in acelasi timp. Topul cu paiete e atat de comos - il gasiti #online la un super pret si transport gratuit - AICI. Cand vine vorba despre ce incaltaminte port, mai nou, nu ma despart de sneakerii astia florali, de data aceasta varianta pe negru pentru a fi in ton cu crop top-ul.

Si pentru ca portofelul, rujul roz pudrat, mini-parfumul pentru poseta, guma cu aroma de pepene si alte "catrafuse" trebuie sa isi faca loc undeva, poseta din piele Kurtmann intr-o nuanta somon este accesoriul perfect care completeaza orice tinuta. Mai multe modele gasiti cu un click - AICI





 







SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

4 comments:

  1. Imi place fusta,am vazut la zara dar din pacate nu mai erau marimi :( ce tare ca si la ioana chisiu am citit ca au petrecut cu nasii,sunteti voi cumva sau e doar o coincidenta? :-p scuze dar e o mica curiozitate :)) dragut oricum sa petreci alaturi de oameni faini,happy b-day pt prietenul tau!!! :) nice day :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe da, noi suntem nasii lor :) ai dreptate, sunt cele mai frumoase momente cele alaturi de cei dragi :) te pup si multumesc pentru urare :)

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.