Deschiderea Magazinului POEMA | Polus Center Cluj

2 comments






POEMA, pentru ca povestea continua iar noi suntem parte din ea, parte din ceea ce inseamna feminitate, stil si eleganta. Pentru ca rochia pe care o visezi, cu un croi simplu care se aseaza perfect pe tine, pantalonii conici sau camasa alba, clasica, cu un touch modern sunt acum mai aproape de tine atat in online cat si fizic, deoarece POEMA a venit la Cluj - in Polus Center. 

Muzica altfel ma ghida usor spre noua locatie din Polus, in stanga un amestec de roz pudrat, alb si negru, multa lume, zambete si chipuri fericite. Detalii din blana, piele si animal print contrasteaza cu print-urile delicate, galben mustar si albastru. Noua colectia aduce cu ea subtil aroma de toamna dar asta nu ma supara deloc deoarece ador pielea, ador ghetele si gecile care imi incalzesc serile racoroase de sfarsit de vara. 

Casual, office si elegant sunt stilurile care caracterizeaza brand-ul POEMA fiind astfel foarte usor ca orice femeie sa se regaseasca in piesele regasite in magazin. Indiferent ca esti in cautarea unui deux-pieces, unei rochii office sau una pentru eveniment, o camasa clasica sau o fusta cu print modern, pantofi si char accesorii, le gasesti pe toate in acelasi loc. 

Pentru vizita in magazin, echipa Poema iti va fi de ajutor cu sfaturi si recomandari care te vor ajuta sa iti indeplinesti dorinta.



Printre povesti despre ceea ce inseamna POEMA, camasi si ture la cabina de proba, am savurat o cupa de sampanie si cateva briose delicioase impreuna cu minunata echipa POEMA. Fetelor, sunteti minunate si sunt bucuroasa ca am avut ocazia sa va cunosc, sa fiu parte la deschiderea noului magazin , asadar ... Bine ai venit la Cluj, Poema!





 Despre piesele care au plecat cu mine acasa, am sa va povestesc curand si cu siguranta le veti putea admira in urmatoarele mele tinute. 

Ce piese Poema credeti ca am ales?




Mai multe detalii puteti afla pe pagina oficiala de Facebook 


sau pe site








SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Hmm, dragut. La inceputul lui septembrie o sa fiu pentru o sapt la Cluj si sigur o sa ajung si eu sa vad magazinul. :)

    Fashion As I Love It by Dana Oprea
    www.fashionasiloveit.ro

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.