Tu ce faci pentru stralucirea tenului tau? | Curatarea tenului cu VisaPure de la Philips

Leave a Comment





 Sa iti incepi dimineata in cel mai relaxant si placut mod, e ideal pentru fiecare femeie iar eu incerc sa fac din fiecare dimineata una ideala. Fie ca inlocuiesc micul dejun cu o portie de ras, fie ca imi umplu corpul cu energie, cu antrenamentele la sala sau ca inlocuiesc diferite activitati din rutina zilnica, toate fac parte dintr-o dimineata "pe sufletul meu". 

Si cand vorbesc despre ritualul zilnic de frumusete, din acesta face parte obligatoriu si curatarea fetei. Acesta este primul pas pe care trebuie sa il facem atunci cand ne trezim dar si inainte de a ne pune la somn. 

Aspectul si stralucirea tenului nostru sunt direct proportionale cu atentia pe care noi i-o acordam. De cate ori nu vi se intampla si voua sa va spuneti in gand - " Ce bine ar fi sa existe un aparat care sa ne curete tenul in profunzime fara prea mult efort?"  Ei bine, intrebarea are acum un raspuns din partea specialistilor de la Philips care au adus,cu siguranta, zambetul pe chipul multor femei. 

Imaginati-va cat de reconfortant este ca dupa un minut de masaj cu o perie fina, adaptata tipului vostru de ten, tenul sa fie curatat in profunzime, catifelat si fara urma de machiaj sau impurtitati.




Asadar , astazi vorbim despre ...


 VisaPure este prevăzut cu două capete de perie pentru utilizare zilnică: unul pentru piele normală şi altul pentru piele sensibilă. Separat, se poate achiziţiona şi peria exfoliantă, care îndepărtează celulele moarte o dată pe săptămână.De asemenea, VisaPure este prevăzut cu două setări de viteză pentru rezultate optime. Viteza unu este pentru o curăţare uşoară şi delicată, în timp ce viteza doi asigură o mişcare mai intensă pentru o curăţare confortabilă şi în profunzime.



VisaPure este proiectată să cureţe meticulos cele trei zone principale ale feţei tale: zona T, obrazul din stânga şi cel din dreapta. La fiecare 20 secunde, minunatia asta de aparat te va atenţiona să schimbi zona pe care o cureţi şi se va opri automat după 1 min, pentru a asigura cea mai eficientă şi confortabilă curăţare.



 Perii fiecărui tip de perie VisaPure sunt diferiţi deoarece sunt creaţi pentru diferitele nevoi şi tipuri ale pielii.


Peri foarte sensibili
Aceste capete de perie au fost proiectate special pentru a furniza un rezultat mai bun decât curăţarea manuală, fiind şi foarte atente cu pielea delicată. Perii hipoalergenici sunt cu aproape cu 20% mai lungi decât restul din gamă, având capetele rotunjite pentru o curăţare delicată, dar eficientă.


Peri pentru porii în profunzime
Aceste perii îndepărtează murdăria şi negreala care îți pot bloca porii, cauzând apariţia punctelor negre. Ele ajută la reducerea punctelor negre fiind concepute să atenueze aspectul neplăcut. O combinaţie de peri subţiri şi groşi: perii groşi (albi) întind pielea, în timp ce perii subţiri (albaştri) parcurg partea inferioară a suprafeţei porilor pentru a îndepărta murdăria şi stratul de sebum.



 Stiati ca ... 

Rezultatele vorbesc de la sine.  Femeile care utilizează VisaPure au experimentat următoarele avantaje în comparaţie cu regimul normal de curăţare: 88% au simţit că pielea era mai catifelată, 87% au avut piele mai strălucitoare, 89% au observat rezultate de curăţare mai bune, iar 81% au avut o culoare a pielii mai uniformă.

 
-->
*Rezultate confirmate in urma unui test realizat la domiciliu, pe un esantion de 100 de persoane, in UK
 
De fapt, curăţarea cu VisaPure este de 10 ori mai eficientă decât curăţarea manuală.

 


Tehnologie Dual-motion (mişcare dublă)

În doar 1 minut per şedinţă de curăţare, VisaPure îţi lasă pielea curată, proaspătă şi netedă. Utilizează o combinaţie de vibraţii şi rotaţii care îţi va curăţa pielea în două moduri, atât delicat cât şi complet.Mişcarea de vibraţie împinge peria în sus şi în jos pe piele pentru a descompune şi slăbi stratul de murdărie, celulele moarte şi resturile de machiaj. Acţiunea de rotaţie îndepărtează rapid şi uşor aceste impurităţi, împingându-le în exterior. 

 Utilizarea VisaPure este simplă: doar îţi umezeşti faţa, aplici produsul normal de curăţare şi începi să cureţi. Pentru mai mult confort, VisaPure este rezistent la apă şi poate fi utilizat confortabil sub duş. Aceasta face chiar mai rapidă şi mai uşoară integrarea produsului în rutina ta zilnică de curăţare.





 Mai multe detalii despre VisaPure puteti afla pe www.philips.ro



Have a lovely day, beauties!




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.