TUDOR Personal Tailor la Cluj| colectia ss'14 si deschiderea Florariei FLORI de LUX

5 comments







 Culoare, diferite texturi si combinatii de print-uri au animat scena amplasata intr-o locatie super cool despre care nu mai auzisem - Liberty Technology Par. Lume elegant imbracata si tinute super stylish am completat atmosfera. Eram acolo Joi seara- 10 aprilie pentru a admira Noua Colectie OUTLINE  ss'14 Tudor Personal Tailor .

Despre TUDOR personal tailor... 

" Eu sunt croitorul Tudor. Sunt ceea ce unii ar numi continuatorul unei traditii. Una care a început acum multi ani, in Regatul Angliei aflat supus dinastiei Tudor, in vremuri in care se nastea faimoasa eleganta britanica. Pe atunci, manierele si obiceiurile impuse se regaseau excelent in vestimentatia vremii si au ramas neschimbate peste ani, chiar si dupa ce Casa a incetat sa existe. De aceasta, prin alte parti ale lumii, cand oamenii vorbesc de Anglia, se gandesc in primul rand la eleganta." 

Asadar, joi seara am gustat din noua colectie de piese special create pentru publicul masculin pasionat de frumos, cu mult stil si bun gust. Sacouri in carouri sau dungi, costume in culori tari sau diverse nuante de gri, maro sau albastru au fost purtate intr-o prezentare aparte, tonul fiind dat de unul dintre baietii din prezentare care a deschis "spectacolul" cu un dans, si cum altfel daca nu imbracat intr-un costum... tot ce-si pot dori barbatii, un costum in care sa te simti cu adevarat in largul tau, confort si stil in aceeasi "ceasca" .

Geta Ungurean si echipa ei au avut grija ca totul sa fie ca la carte. Dupa ce am savurat de-a dreptul noua colectie Tudor. personal tailor, am notat atent detaliile si mi-a trecut fulgerator prin minte o seara de vara, am degustat un pahar de Aperol Spritz si bunatati alese ( ohhh doamne, nu va puteti imagina cat de buuune).

Felicitari Tudor Personal Tailor pentru noua colectie OUTLINE si Getei pentru atentia acordata detaliilor, ati facut o treaba minunata! 







 <<<<    >>>>

Si daca tot vorbim de noutati in Cluj, tot Joi mi-a batut curierul la usa cu o SURPRIZA. Nu aveam nici cea mai mica idee ce urma sa primesc asa ca a fost cu adevarat o surpriza. Ambalajul super cool mi-a atras instant privirea mai ceva ca un magnet: " Alaturi de tine in orice moment... frumusetea se regaseste in cele mai neasteptate locuri si in cele mai neinsemnate lucruri", avea sa fie mesajul care insotea cutia magica. 

Ii multumesc curierului si fug sa o deschid in graba, inauntru am gasit o floare... o floare care vestea deschiderea celei mai noi florarii Flori de Lux - Bd. N.Titulescu nr.2

Minunata surpriza era de fapt si o invitatie la deschiderea oficiala. A fost o placere sa ma aflu acolo... inconjurata de flori, diferite aranjamente in cosulete speciale, frumos decorate si viu colorate,de oameni frumosi si mai ales sa admir cel mai mare urs din flori, din lume, create in mai bine de 10 ore, din flori naturale, de catre echipa de floristi Flori de Lux. 

Daca vreti sa faceti un cadou deosebit sau sa va suprindeti iubita, mama sau o persoana speciala, cei de la Flori de Lux va ofera idei si mai ales solutii si ONLINE- FlorideLux.ro




 Asa arata ... 

cel mai mare urs din flori naturale, din lume!




La multi ani celor care astazi sarbatoresc ziua numelui!




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

5 comments:

  1. Cochita Rotí de CerdoApril 13, 2014 at 2:24 PM

    es todo tremendo. el desfile de poblachón paleto. los modelos para haberse matao. y en el asunto flori de luxe, bueno en el campo hay cosas silvestres mucho mas ideales. lo tuyo con esa chaqueta entre Michael Jackson y givenchy... que quieres que te diga. caballaca perdida, so cute, so chic, soy feona perdía, so equina pa haberse matao

    ReplyDelete
  2. Poate e absurd ce zic da inteleg cat de cat spaniola si cine poate fii persoana asta care lasa comment-uri de genul,imi sare in ochi intamplator la unele post-uri comentariile de la aceata fiinta,uneori dragute,alteori fara rost sincer,poate si tu sandra ai observat dar din respect pt cititori nu raspunzi,nici nu are rost...sorry daca ma bag sau ceva,poate ma insel :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. habar n-am cine e si nici nu inteleg ce scrie, dar nici nu prea imi pasa :))) unii se gasesc mereu "in treaba" :))

      Delete
  3. Cam asa e...nici eu nu-s mare spanioloaica dar cat de cat inteleg :)) acum de ex a scris si de bine dar la alte post_uri cum am mai zis scria ceva fara sens,chestii negative...in fine,nu tre sa iei numai ce e bun din tot,restul nu conteaza :))

    ReplyDelete
    Replies
    1. nah inseamna ca e cititor/cititoare fidela :)))) asta nu poate decat sa ma bucure :D:D

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.