Estudio Espana Romania - Rochia de Mireasa din vis | Rochii de designer

2 comments


estudio espana romania










 Spune-mi de cate ori ...

  • nu ai alergat prin casa imbracand cea mai stralucitoare si glam rochie a mamei amintindu-ti de povestile cu zane si printese pe care bunica ti le spunea in vacantele lungi petrecute la tara
  • de cate ori nu te-ai simtit o adevarata printesa purtand coronita cu flori proaspat culese si impletita atent din flori firave de-un alb pur   
  • n-ai visat ca porti rochia printesei din desenele tale preferate
  • nu ti-ai desenat rochia de mireasa, care sigur era una stil printesa, pe care erai mai mult decat convinsa ca o vei purta in ziua magica
  • n-ai dat un search pe google- cuvant cheie- rochia de mireasa perfecta
  • nu ti-ai spus: " Abia astept sa fiu mare, sa fiu mireasa!"  

Si uite ca acum esti mare si inca iti mai faci planuri despre rochia de mireasa din vis, despre modelul perfect care poate acum nu mai este stil printesa, ci te visezi o mica sirena imbracata in cea mai fina dantela, cu parul lasat lejer pe spate, acoperindu-ti subtil umerii. 

O ai in minte, si cu fiecare detaliu cules din povestile feerice pe care n-ai cum sa le uiti, compui atent rochia de mireasa perfecta.



 Povestea ta continua acum cu ...

Povestea Estudio Espana - magica, condimentata cu stil si rafinament, cu perle, dantela si cele mai fine materiale, invaluita in mister si gata sa cucereasca orice viitoare mireasa care isi doreste ca visul sa devina realitate, ca rochia ei sa fie unica si speciala, asa cum si-a promis... cand a spus "DA!"

Estudio Espana incepe cu povestea locului unde se afla acum salonul privat ce gazduieste rochiile de mireasa ale unor designeri celebri, casa Emil Isac nr.23, adresa unde poetul Emil Isac a asternut pe hartie poezii alese si care acum primeste cu bratele deschise miresele care isi doresc o fila scrisa cu multa dragoste si pasiune in albumul cu amintiri.

Dorinta Alinei Timaru si a Milei Clares a mers pana la implinirea visului, acela de a aduce rochii de mireasa haute couture in Cluj-Napoca si mai ales nume celebre pe scena designerilor spanioli de rochii de mireasa.

Jesus Peiro, Raimond Bundo, Miquel Suay, Victorio y Lucchino, Inmaculada Garcia, Fara Sposa, Fran Rivera Alta Costura si Carmen Machado sunt doar cateva nume care fac si ei istorie in casa-studio de rochii de mireasa Emil Isac. Printre frumusetea si detaliile fine putem identifica si calitatea deosebita a materialelor si in special designul unic al fiecarei creatii. 

Fiecare dintre noi viseaza sa fie printesa iar acum este posibil, Victorio y Lucchino este designerul Casei Regale din Spania, imbracand in creatiile sale numeroase printese si doamne cu rang inalt. 



 BUGETUL semneaza paginile cartii de povesti ...

Insa chiar daca vorbim despre renumiti designeri, despre colectii prezentate la Barcelona Fashion Week sau purtate de printese, preturile sunt pe sufletul fiecarei mirese. 

Estudio Espana te asteapta asadar cu creatii unice in Romania la preturi intre 3.000 lei - 9.000 de lei pentru rochii de mireasa decorate cu perle, dantela cusuta manual si broderie cu fir de argint. 
Eu merg pe ideea ca imbracam rochia de mireasa doar o data in viata iar aceea trebuie sa fie exact asa cum ne-am imaginat si din acest punct de vedere nu trebuie "sa strangem cureaua" cand vine vorba despre rochia pe care o purtam.


 Stiati ca ...
 "Rochia de mireasă alba a apărut cu cca 2000 de ani in urmă, când miresele din Egiptul antic purtau mai multe rânduri de drapaje din materiale simple. Albul era culoarea de sărbătoare în Grecia de aceea mireasa alegea rochia albă la nunta ca un simbol al bucuriei.

  Ceea ce este special pentru miresele din acele timpuri atât romane cât și elene este că fețele le erau acoperite cu voaluri colorate ca semn al supunerii și devotamentului față de viitorul soț. " 

Asadar, echipa de profesionisti Estudio Espana s-a gandit si la acest aspect, la detaliile care fac de cele mai multe ori diferenta asa ca rochia perfecta o puteti accesoriza cu un voal fin, voalete si pantofii in care sa va simtiti minunate si mai ales confortabil.





 Semnul ? din fiecare poveste ... 

Sunt convinsa ca exista si in povestea ta! Chiar daca iti doresti o rochie A line sau una cu trena interminabila si umerii goi, poate cand o vei proba iti vei schimba total parerea. Dimpotriva, iti vei da seama ca te avantajeaza rochiile tip sirena, cu o linie simpla si un decolteu in V.

Din acest punct de vedere specialistii sunt acolo pentru tine. Echipa Estudio Espana iti ofera consultanta profesionala GRATUIT iar in urma unei sedinte de "printesa in devenire" vei pleca acasa cu rochia care este cu adevarat facuta pentru silueta si dorintele tale. 

Pe langa colectiile de rochii de mireasa, cele sapte camere care intregesc casa cu vibratii lirice Emil Isac, mai gazduiesc si tinute de gala pentru doamnele care iubesc eleganta la un alt nivel dar si hainute elegante pentru copii, toate creatiile unor renumiti designeri unici in Romania. 


Fiecare poveste se termina cu un Happy Ending ...

Asa ca va dau si voua vestea!

În perioada 7 Aprilie - 18 Aprilie 2014, poţi beneficia de mega reduceri la rochiile de mireasa de pe stoc.



Mai multe detalii gasiti pe site-ul oficial estudioespana.ro si pe pagina de Facebook - AICI

Adresa | Strada Emil Isac, nr 23 | Cluj Napoca
Telefon | 0264 236 180 












SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. Doamne ce faine sunt :D imi vine sa-mi iau de pe acum rochia si sa astept mirele cu rochia :)) total de acord,o data esti mireasa :))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.