Cum purtam DANTELA in timpul zilei | Fusta

10 comments







 Faceti CLICK pe cuvintele cu ROSU pentru a afla de unde sunt produsele

Blazer/ Zara (old)
Tshirt/ Romwe
Skirt/ HERE
Shoes/ Choies
Bag/ Newt 
Hat/ Choies



 Elementele din dantela sunt facute sa fie purtate seara, la evenimente sau atunci cand avem o intalnire care are un anumit dress code si lista poate continua cu tot felul de conceptii si reguli ... de buna purtare. Ehhh dar cum stim ca regulile sunt facute sa fie incalcate, eu am asteptat cu nerabdare sezonul cald sa scot fustele picioarele la inaintare, asa ca ieri am purtat o fusta din dantela neagra sau mai bine spus e un croset care imita dantela iar design-ul ei e absolut fantastic!

Dantela este un material pretios iar folosirea prea multor accesorii poate ruina intreaga tinuta. Mie spre exemplu, nu-mi place dantela in tinute elegante, mi se pare "prea mult" si mai ales clasicele combinatii cu siraguri de perle sau cercei impodobiti cu cristale. 

Prefer combinatiile cu piese basic, casual-chic, asadar, ieri am ales un tricou cu mesaj imprimat si botinele cu platforma ascunsa. Palaria neagra a completat perfect tinuta pastrand nota de eleganta si femininitate a intregului outfit.






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. Perfection!!!
    http://daphniaslife.blogspot.gr

    ReplyDelete
  2. So sexy the skirt! :D nu pui la sale ceva bfj din arsenalul tau? :))

    ReplyDelete
  3. da, sunt de acord! se poarta si ziua sporty chic style .gorgeous!

    ReplyDelete
  4. Arati super! Si eu ma uitam de ceva vreme la fusta asta dar nu eram convinsa. Iti vine perfect, asa cum imi imaginam ca ar trebui sa stea.

    ReplyDelete
  5. its a NO NO for me. ceva nu se leaga, probabil lungimea fustei sau asortarea cu acele botine

    ReplyDelete
  6. Great skirt!
    www.stylespectra.blogspot.com

    ReplyDelete
  7. nu m-am gandit niciodata sa port o fusta din dantela. De obicei aleg tinute simple, fara prea multe detalii, dar modelul pe care l-ai ales tu este foarte dragut. Cineva mai sus spune ca nu se asorteaza cu botinele. Eu, sincer, nu sunt de aceeasi parere, desi poate as fi optat pentru o pereche de botine mai simpla.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.