Culori puternice, folii Minx sau decoratiuni metalice pentru unghii| Nail Art Studio by Lore

8 comments







 Incep prin a va spune Hristos a Inviat! 
Au trecut atat de repede sarbatorile... m-am bucurat de zile frumoase alaturi de familie, dar am sa va povestesc mai multe in articolul de maine :)

Astazi vorbim despre ultima vizita la Nail Art Studio by Lore care s-a lasat cu o manichiura perfecta, combinatie intre alb-negru si fuchsia. Dupa cum v-ati obisnuit probabil, eu ador unghiile scurte, cat mai natural iar modelele abstracte au fost mereu in top in defavoarea celor florale sau foarte feminine.

De data aceasta am ales impreuna cu Lore un model pe cat de simplu pe atat de original si de efect- folii cu dungi sau carouri alb-negru in contrast cu o culoare tare, am votat pentru fuchsia.

Rezultatul arata cam asa! I'm in L.O.V.E



 De la folii cu modelul floral in diferite nuante fie ele pastel sau neon, modele abstracte, minx metalic sau dashing diva cu diferite texturi, echipa Nail Art va ajuta sa alegeti modelul pentru manichiura perfecta, asa cum va imaginati ca arata ea. 




 De fiecare data cand le fac o vizita gasesc mereu ceva nou, bineinteles pentru unghii. De data aceasta mi-au atras privirea accesoriile metalice pentru unghii. Sunt practic "bijuterii" care se aplica pe unghie pentru un efect spectaculos, dand o nota de eleganta si feminitate intregii manichiuri. 



  Culori STRIDENTE pentru PEDICHIURA

 Pentru ca temperaturile de afara ne dau voie sa scoatem din dulap sandalele sau cel putin o pereche de peep toe, am ales o pedichiura cu folii in culori puternice. Imi place la nebunie ce a iesit, asa ca vreau temperaturi de peste 20 de grade :)) 





Pentru ca imi place sa va dau VESTI Bune, va anunt ca Nail Art Studio by Lore isi muta "casa" intr-o locatie noua, mai mare, undeva central.  Ne vor incanta cu spatii special amenajate pentru "mega relaxare" in zona de PEDICHIURA si MANICHIURA, o gama larga de produse si servicii exclusiv pentru manichiura si pedichiura care se adreseaza atat doamnelor si domnisoarelor, cat si copiilor si domnilor. 

Echipa Nail Art Studio isi doreste ca si VOI sa aflati si sa testati "la propriu" serviciile de inalta calitate pe care le ofera si unde altundeva decat in NOUA LOCATIE. 

Asadar, la sfarsitul lunii viitoare va avea loc deschiderea unde mi-ar face placere sa ne vedem. Pentru ca fiecare invitat se va putea bucura de unul dintre serviciile oferite de echipa Nail Art sau va putea testa diferite produse, pe parcursul unei zile intregi, invitatii se vor grupa in asa fel incat fiecare sa se poata bucura de o surpriza. 

Tot ce trebuie sa faceti este sa imi spuneti printr-un comentariu aici pe blog cele care doriti sa participati. Am sa revin cu mai multe detalii zilele urmatoare :) 

Aflati noutatile pe pagina lor de Facebook - Nail Art Studio by Lore









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

8 comments:

  1. Unghiile sunt bestiale,si mani si pedi ;) tre sa fac o vizita neaparat,fetele astea chiar fac minuni :)) nice day!!!

    ReplyDelete
  2. Foarte frumoase modelele. As zice ca ojele de la Color Club sunt mult peste Opi si Essi & co. Sincer rezista pe unghii cel putin o saptamana. :D

    x

    www.iheartblack.com

    ReplyDelete
  3. Draga Sandra, mi-ar face mare placere daca m-ai putea invita la inaugurarea noii locatii a studioului.LOve you.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hello Andreea, trimite-mi un e-mail pe contact@sandrab.ro :)

      Delete
  4. Superbe culorile, modelele!Imi place mult pedichiura, mi se pare varatica si vesela :)
    Mi-ar placea sa ne vedem la deschidere! Te pup:*

    ReplyDelete
  5. Toate manichiurile realizate de Lore sunt superbe. are un talent desavarsit :D

    Kisses, bby .

    miu-miu.ro

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.