Voi cum il asteptati pe Mos Nicolae?

16 comments
  


 


     Astazi, putin dupa ora 10.30 am ajuns la atelierul Gabrielei Popescu, o gagica care pe langa faptul ca e foarte frumoasa mai e si  super talentata nu doar in ale machiajului ci si la crearea unor bijuterii multifunctionale.

       Ce am cautat eu de buna-dimineata la ea in atelier? :) Ehhh m-am minunat de cate lucrusoare frumoase are pe acolo si am fost modelul ei pentru un machiaj de ocazie, machiaj ideal pentru seara de Revelion.  A folosit nuante de violet, culori vibrante dar si negru si auriu care impreuna fac echipa perfecta pentru un machiaj elaborat si foarte elegant.

        Totul s-a intamplat sub "lupa" celor de la DIGI 24 unde va aparea si un scurt video cu machiajul pe care l-a realizat Gabi ( am sa va tin la curent inainte sa apara materialul ). 

         Timpul a trecut foarte repede iar eu eram nerabdatoare sa vad rezultatul. Reactia mea a fost WOOOOWW, un WOW cat mine de mare! Si intrebarea cameramanului: " Tu esti? " :))
          A fost o atmosfera relaxata, am ras si ne-am pozat ... si cand spun ne-am pozat va imaginati cam cate poze am facut :))

       

Gabriela e mereu cu zambetul pe buze si emana energie pozitiva!

 
     Dupa cum stiti, aceasta este o seara magica... cu totii il asteptam pe Mos Nicolae, ne-am lustruit ghetutele, am facut o recapitulare a faptelor bune dar si mai putin bune pe care le-am facut de-a lungul anului care e pe sfarsite, si acum ... asteptam cuminti sa vedem ce cadouri primim.


În tradițiile românești Moș Nicolae apare pe un cal alb, trimitere la prima zăpadă care cade la începutul iernii, păzește Soarele care încearcă să se strecoare pe lângă el spre tărâmurile de miazănoapte pentru a lăsa lumea fără lumină și căldură, ajută văduvele, orfanii și fetele sărace la măritat, este stăpânul apelor și salvează de la înec corăbierii, apără soldații pe timp de război, motiv pentru care este invocat în timpul luptelor.  "

   Bucurati-va de o seara de poveste alaturi de cei dragi, un bol cu mandarine proaspete, o ciocolata alba, un ceai aromat si cateva lumanari vor completa atmosfera. Nu uitati sa zambiti! Daruiti iubire, zambete si imprastiati mult optimism in jurul vostru.
 






Unghiutele mele se potrivesc perfect cu rochia din tul roz pudrat dar si cu machiajul finisat pana la cel mai mic detaliu. 

Manichiura mea arata mereu impecabil datorita echipei de profesionisti de la Nail Art Studio by Lore  care stiu de fiecare data ce-mi doresc.  Ador combinatia de roz-gri care o port acum pe unghii. 

Unghiile voastre ce culoare au acum?




Ghetutele voastre sunt pregatite sa primeasca cadouri?

Va doresc o seara de poveste!


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

16 comments:

  1. am rămas fără cuvinte, eștin o prințesă într-o țară a minunilor, ești răsfățată și iubită, ceea ce îmi întărește și mai mult credința că ești o personă deosebită! :)

    https://www.facebook.com/Haine.Galati

    ReplyDelete
  2. Superba Sandra, chiar e talentata fata, ti-a facut un machiaj de nota 20!

    Pupici!

    www.peach-punch.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc mult Diana, ma bucur ca-ti place machiajul realizat de mine :) Ce-i drept am avut si un model perfect ! :*

      Delete
  3. Genial look, genial decor :) Mihaela

    ReplyDelete
  4. Iuuiiii <3 ce frumoase sunt pozele <3!!!! si tuuuuuuu si mai ceva! Te pup

    ReplyDelete
  5. Unghiuțele mele sunt tot un roz pudrat nude, dar trebuie să le schimb. Ești o frumoasă!
    http://ruxandrabobleaga.wordpress.com

    ReplyDelete
  6. wow, sandra, superb! adica, gabi, sandra, superbelor! :)) o provoc pe gabi sa imi faca un smokey ochisorilor mei asiatici. nu se machiaza la fel ca ochii europeni :P anyway, superb, superb!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sigina, cu mare drag, o sa fie o provocare dar sunt sigura ca ne va iesi un machiaj wow!!! :)

      Delete
  7. you look so beautiful! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  8. ce-mi place machiajul!
    Iti vine asa bine :)

    Iar pozele... sincer, cred ca e postarea preferata! Asa cu roz..si cadouri..si feminitate.. si parul frumos...ah, superb Sandra :)

    Te pup!

    Andra

    ReplyDelete
  9. You look so beautifull !!! :)))

    ReplyDelete
  10. Beautiful!! The Pink dress is amazing and the eye make up fantastic!
    Regards from Madrid
    Bellassinperderlacabeza.blogspot.com

    ReplyDelete
  11. Draga mea Sandra, ce frumoas ai articol ai scris :) Ma bucur ca te-ai simtit bine in studio-ul meu si abia astept sa mai avem colaborari impreuna si sa-ti realizez machiaje din ce in ce mai frumoase! Te pup si sper ca Mosu`a venit cu tot ce-ti doreai :)

    ReplyDelete
  12. roz mai tare paietat! :) de la Golden Rose

    ReplyDelete
  13. wow, superba :D ador machiajul, arati minunat!

    pupici

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.