1 Decembrie in imagini si cateva cuvinte

3 comments
     HELLO December!

       Cu pasi atat de repezi a venit si Decembrie- luna cadourilor, a gesturilor frumoase , a iubirii si a daruirii. Am sarbatorit 1 Decembrie- La multi ani, Romania!  

              1 Decembrie, putin dupa ora 09.00 ma indreptam spre Golden Tulip Ana Dome, mai mult adormita decat treaza dar nerabdatoare si pregatita sa aflu informatii pretioase.


          Asadar, am sarbatorit si nu oricum, ci invatand lucruri noi de la profesionisti- Ana Bucur si Lucian Broscatean,  oameni cu experienta care au ceva de spus in Fashion/ Fashion Pr la NAKED PR. O discutie libera la un alt nivel despre ce inseamna cu adevarat Fashion PR, care sunt punctele pe care trebuie sa le atingi pentru a-ti face treaba cu succes dar si cat de important este rolul unui PR intr-un business axat pe fashion si nu numai.




     Dupa o cana de ceai cald de fructe amestecat cu ceai negru si cativa biscuiti am dat o fuga pana la Polus- brand-ul Torry Fashion a aniversat un an de existenta. 
   
     O noua colectie atat pentru doamne si domnisoare cat si pentru partea masculina a fashion-ului pe care nu trebuie sa o neglijam :) Un cocktail cu bucati de ananas, mult entuziasm si trandafiri pentru fiecare clienta...o atmosfera frumoasa intretinuta de Bogdan Vladau care...ne-a si cantat! ( nici nu stiam ca face si asta :)) ).



    Seara s-a incheiat intr-un mod delicios! Nu am putut sa ratez Targul de dulcegarii- SWEET DAYS 
cu miros de turta dulce, cornulete cu ciocolata, cupcakes, siropuri si dulceturi naturale dar si bombonele si prajituri de casa. Ohhh doamne!! Nu-mi venea sa mai plec de acolo dintre atatea bunatati pacatoase :))) 

    Pentru ca nu puteam sa plec cu mana goala am luat doar: o ciocolata de casa mega delicioasa, cupcakes cu banane, turta dulce, saleuri cu chimen (dementialeeeee ) siiii...nici nu mai stiu :)) si nici nu va mai spun pentru ca eu le voiam pe toate !!  P.S. Si un borcanel de bomboane invizibile (dar nu-s asa delicioase ca si cele din ciocolata) :))  

Unghiile mele in nuanta de gri si roz cu strasuri aplicate se potriveau perfect printre borcanelele cu bomboane care mai de care mai colorate! Am sa vi le arat in curand cu mai multe detalii :)

Multumesc Nail Art Studio by Lore  pentru treaba minunata pe care o faceti de fiecare data!




EU AM PURTAT:

Coat/ HERE 
Blouse/Zara
Pants/Zara
Cut out boots/ HERE
Necklace/ HERE  



Daca tot ne-am deschis apetitul pentru shopping cu Black Friday, va propun sa profitati de inca 24 de ore de shopping cu peste 4000 de articole la super preturi incepand de la 1.99$ !!

Click AICI

 
 Va doresc un inceput de decembrie frumos!


   


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. Bomboane invizibile?? Nu stiam ca exista asa ceva :))

    http://diana.doubleweb.ro/lady-santa-came-early/

    ReplyDelete
  2. Ce mi-a plăcut!!! Te preumbli în locuri minunate!! Încă aștept linkul pentru cizmele lungi! ♥

    https://www.facebook.com/Haine.Galati

    ReplyDelete
  3. Dragut, sa fie toata luna minunata!!!!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.