Manichiura frantuzeasca la Nail Art Studio by Lore

3 comments




 Manichiura frantuzeasca? 

Contrar denumirii sale, acest stil de manichiura a fost "inventat" in Statele Unite si a fost adoptat incet-incet de femeile din lumea intreaga.  Cand vine vorba de istoria manichiurii, parerile expertilor sunt impartite. 

Unii spun ca acest stil a fost inventat de compania americana Max Factor in anii '30, special pentru pasionatii de moda din Paris, dar in general se considera ca manichiura frantuzeasca a fost invetata de Jeff Pink, presedintele companiei Orly, candva prin anii '70 cand a observat ca manechinele vremurilor pbisnuiau sa isi coloreze varful unghiilor cu creioane albe.


     Sa-mi fac, sa nu-mi fac, sa-mi fac? Aceasta era marea intrebare atunci cand am ajuns la Nail Art Studio by Lore pentru o noua manichiura. Si asta pentru ca atunci cand vine vorba de  unghii ador negrul, burgundy, culorile tari dar si cele pastel- atat timp cat este culoare ma simt eu cu acea manichiura. 

 Sa va spun ceva? 

       Este a doua oara in viata mea cand imi fac french nails :) Stiu, nu va vine sa credeti, nici mie! Nu pentru ca nu imi place, dimpotriva, o manichiura frantuzeasca va arata mereu natural si elegant, se potriveste oricarei tinute si nu se demodeaza niciodata. Asadar, de data aceasta am ales french nails si nu oricum, ci cu un model baroc pictat cu negru peste care a fost aplicata folie de transfer bronz.

 Set Cadou: 
 Snb hand cream mango
Accesorii Dee StyleDesign
NAP Cuticle Oil
Pila Shiny
Pret : 152 Ron

 Set Cadou: 
O.P.I Avoplex Crema hidratanta
Oja Magnetic
O.P.I Manicure/Pedicure espresso scrub
Pila pentru unghii naturale NAP
Cuccio butter stick
NAP Cuticle Remover

Pret: 198 lei
 

      Vizita la Nail Art Studio by Lore  a fost cu adevarat o zi de rasfat si asta datorita profesionalismului cu care se lucreaza dar de data aceasta si datorita decorului de sarbatoare. Miros de scortisoara, lumanari parfumate si peste tot cutiute cu cadouri gata sa fie achizitionate.

     Echipa Nail Art se gandeste mereu la fericirea clientelor dar si a clientilor asa ca au pregatit diverse cutii cadou pentru gusturile tuturor. De la oje in diverse culori, la tratamente intensive pentru unghii, uleiuri si batoane stick pentru cuticule, exfoliant si crema pentru maini dar si pentru picioare, pana la pile si bijuterii.

Set Cadou:
   Accesorii Dee StyleDesign
Set O.P.I Nail Polish + Drip Dry
Pret: 69 lei
 

Set Cadou:
 PRONAILS Men Need Most- Crema de maini
Peggy Sage Deodorant stick
NAP Base Coat
Pila pentru unghii naturale NAP
Pret: 118 lei
      Asa cum ne-am obisnuit, echipa Nail Art nu a neglijat niciodata partea masculina si asta pentru ca nu doar femeile trebuie sa-si ingrijeasca unghiile, ci si barbatii! 

     Fie ca alegeti sa le faceti cadou o manichiura sau o pedichiura SPA, fie ca optati pentru un set cu produse de ingrijire special create pentru ei, cu siguranta ii veti surprinde peste masura.


    Iar acum inca o surpriza pentru voi!  

Incepand cu data de 15 decembrie 2013 fiecare clienta care alege serviciile Nail Art Studio by Lore isi va putea alege un cadou din aceasta bomboniera magica. Acum tot ce va ramane de facut este sa va faceti o programare pentru a va pregati unghiutele de sarbatoare.


Unde mai exact? 

Aleea Bibliotecii nr 3, complexul Posta Marasti Cluj Napoca
programari la tel: 0757-671.144
0264-410.333

Pentru mai multe noutati, detalii si promotii ii gasiti pe Facebook - Nail Art Studio by Lore

 Am si o curiozitate- Voi cat de des alegeti sa purtati o manichiura frantuzeasca?




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. draguta manichiura sweetie :) :*

    http://anamariaben.blogspot.ro

    ReplyDelete
  2. Imi lipsesc si mie manichiurile facute la salon, acasa!
    De fiecare data ma uit la pozele tale cu drag! mereu alegi modele dragute si finute :)

    Pupici!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.