Echipa perfecta- haina de blana si cizme peste genunchi

7 comments

 Faux-fur jacket/ similar HERE
Shirt/ similar HERE
Skirt/ Pull &  Bear (old)
Bag/ Guess
Over the knee boots/ HERE


      Haina de blana si nu numai, articolele de blana in general, sunt piese elegante, care denota feminitate si rafinament si care schimba total viziunea asupra unei tinute oricat de banala ar parea la prima vedere. 

      Cel mai vechi si traditional material din istoria imbracamintei il reprezinta blanurile care au fost purtate inca din preistorie si cu siguranta se vor purta si de acum incolo. Pentru ca suntem in secolul XXI iar tehnologia si industria a evoluat in toate domeniile, astazi blanurile naturale sunt reinventate si inlocuite cu succes de catre cele artificiale. 

      Exista o gama larga de modele, diferite texturi si mai ales diversitate de culori- de la verde la roz fuchsia, gri sau portocaliu. Indraziniti! Purtati culori chiar daca este iarna - optati pentru o blana colorata :)


    
      O fusta mini cu detalii din piele si tinte aurii arata perfect spun eu cu o pereche de cizme peste genunchi. Trebuie sa recunoastem ca in materie de incaltaminte acestea conduc detasat clasamentul ocupand o pozitie fruntasa. 
Cui nu-i plac cizmele peste genunchi? 

    Nu de alta dar eu pur si simplu le ador pentru ca arata foarte bine si pe langa asta sunt si nemaipomenit de comode. Le puteti purta atat la fuste mini dar si la rochii si pulovere XXL care sa le acopere, vor arata si mai sexy de atat.





Adoooor aceasta perioada! Orasul  e pragatit de sarbatoare, lumea alearga de colo-colo in cautarea celor mai frumoase cadouri pentru cei dragi iar gospodinele pregatesc ingredientele pentru cea mai delicioasa friptura si cele mai bune prajituri :)

Voi cum va pregatiti pentru sarbatori? 

Va imbratisez,
Sandra  





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. Cizmele sunt minunateee :)

    ReplyDelete
  2. Adorable !!!!!! <3
    http://daphniaslife.blogspot.gr/

    ReplyDelete
  3. Cămașa și cizmele sunt demențiale! Șic!

    ReplyDelete
  4. this outfit is perfection! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  5. Foarte faina nuanta parului..in degrade imi place..iti sta ff bine..draguta si fustita..blanita nu e chiar pe genul meu mi se pare ca adauga prea mult volum in partea de sus..imi pláč in schimb fratele de blana purtate Peste geci de piele

    Www.Shouldiorshouldinot.com

    ReplyDelete
  6. Ce blanita faina! Ar fi tocmai potrivita pentru vremea de afara.

    Te invit pe blogul meu http://www.whitecharm.wordpress.com

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.