Impresii despre Hotspot Fashion: Retail meets Ecommerce

9 comments

      Hello ladies, ce mai faceti? Dupa cum stiti, sambata a avut loc Hotspot Fashion: Retail meets Ecommerce incepand cu ora 12.30 intr-o locatie perfect aleasa- Ragaz!




     Ajunsa acolo am intalnit oameni frumosi cu care am avut placerea sa colaborez, lume noua dar si persoane pe care le cunosteam doar din mediul online, m-am bucurat sa-i intalnesc pe toti si sa stam la povesti. Idei noi, proiecte noi, o gramada de dorinte si planuri marete care imi doresc sa ne aduca tot mai des impreuna!


Mereu frumoase si in pas cu moda: Ioana Bora, Ioana Chisiu, Alina Ceusan, Madalina Merca, Gabriela Popescu si Gabriela Ciobanu.



    Un eveniment care a reunit oameni frumosi, speakeri cu experienta, manageri de magazine, oameni dornici sa stie mai mult despre viata magazinelor in online si offline, despre cum sa pui pe picioare planul unei afaceri, cum sa-l dezvolti si cum sa rezisti mai apoi concurentei dar si despre cat de importanta este echipa cu care lucrezi sau cat de mult se pune pret pe promovare (atat online cat si offline).
   

     Pentru inceput au avut cuvantul :

Alin Stanciu- fondator FashionUp.ro care spunea ca

"Femeile cumpara 80% din impuls." 

Eu sunt de aceeasi parere pentru ca mi se intampla de fiecare data ca atunci cand am gand ca voi cumpara un anumit articol vestimentar cu siguranta in cosul de cumparaturi va aparea si cel putin unul din categoria " dragoste la prima vedere". Tot el ne spunea ca intr-o afacere Riscul este oarecum direct proportional cu castigul!

 Mirela Bucovicean- fondator Molecule-f m-a facut sa zambesc atunci cand a  ca

" Restul lumii este pentru noi ca si o vaca de muls, trebuie sa gasim inspiratia dincolo de granite si sa o exploatam cat putem." 

Cand a spus restul lumii se referea la celelalte tari mai dezvoltate, la oamenii cu viziuni mai largi spre partea de fashion, la bloggerii si la designerii de dincolo.

 Petru Chiriac fondator Il passo ne-a povestit despre diferentele intre viata in offline si in online atunci cand vorbim despre un magazin si nu orice magazin... unul de pantofi si accesorii. El ne spunea ca

"Offline-ul se asociaza cu online-ul tot mai mult." 

si cred ca nu-l putem contrazice deoarece trebuie sa recunoastem ca shopping-ul online de orice fel castiga din ce in ce mai mult teren.


    A mai vorbit Mihai Spataru fondatorul mycloset.ro de la care am putut afla informatii interesante despre promotii, cand si cum trebuie acestea facute, ce urmarim si care sunt elementele esentiale necesar a fi punctate pentru ca acea promotie sa fie dusa la bun sfarsit cu un rezultat foarte bun.
     El le recomanda celor care doresc sa inceapa un magazin online:

"Daca nu sunteti un magazin de tip outlet, ca si noi, va recomand sa nu incepeti din prima zi cu promotii si oferte pentru ca mai apoi va fi greu sa oferiti ceva mai mult."

   Vicki Nicola- fondator vickipedia.ro ne-a povestit despre puterea cuvintelor, despre cat de importante sunt ele pe langa o parte vizuala frumoasa. O discutie interactiva despre avantajele/ dezavantajele shopping-ului online 

"Cand faci shopping online nu te intampina nici un vanzator plictisit si nu sta nimeni langa tine incercand sa te convinga sa cumperi un produs sau altul." 


Ana Morodan- fashion blogger si fondatoare High Street Cardigans a moderat conferinta, a condimentat atmsofera si a facut ca fashion-ul, blogging-ul si online-ul sa fie mai dulci si comestibile. 

"Bloggerii deci nu bloggeritele :)) " trebuie sa fie ele insele, sa se individualizeze si sa munceasca "la inceput pentru notorietate si nu pentru bani." 

    Printre altele ea ne mai spunea, si personal o sustin, sa nu ne asociem cu branduri care nu se potrivesc profilului nostru si sa incercam sa facem de fiecare data o poveste in jurul a ceea ce dorim sa promovam.


   Acest eveniment a fost organizat de echipa de profesionisti de la LiberoEvents.ro care au avut grija ca totul sa decurga ca la carte iar la final toata lumea sa fie multumita si cu un bagaj de informatii utile in plus.

    Vreau sa-i multumesc si Gloriei de la flashme.ro pentru sansa pe care mi-a oferit-o de a afla sfaturi, trucuri si detalii de finete care cu siguranta ma vor ajuta sa fiu din ce in ce mai buna aici pe blog pentru voi, toti cei care ma urmariti si apreciati ceea ce fac. 




Eu am purtat: Sacou/ Minimum(cumparat de ceva vreme), Camasa/Fusta/Pantofi/Poseta- ZARA

P.S. Pentru ca multi dintre voi sunt convinsa ca v-ati bucurat de vremea frumoasa si nu ati stat in fata laptopului butonand, voi amana desemnarea castigatorului GIVEAWAY-ului pana VINERI- 1 noiembrie 2013! Asa ca va invit cu drag sa va inscrieti.

Aveti mai multe detalii AICI


   



   
   


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

9 comments:

  1. estas guapisima,la falda es preciosa,besos

    ReplyDelete
  2. you girls look so stunning! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  3. Cool post!
    u look awesome!

    www.bstylevoyage.blogspot.com
    xx

    ReplyDelete
  4. a fost un eveniment reusit, cu lume faina si fete fashion, fashion ;)

    ReplyDelete
  5. Frumoase sunteti! Imi place foarte mult fusta si pantofii pentru care ai optat!

    ReplyDelete
  6. mi-a placut foarte mult tinuta ta chiar iti sta foarte bine esti foarte frumoasa

    ReplyDelete
  7. cred ca a fost foarte fain, imi pare rau ca nu am putut sa ajung si eu. imi place mult tinuta ta, esti o frumoasa, ca de obicei.
    te pup,
    www.iulia-andrei.ro

    ReplyDelete
  8. Una din tinutele cele mai inspirate! Felicitari!

    ReplyDelete
  9. Ft frumoasa tinuta ! Perfecta pt event , :-) te pup

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.