Cum a fost la Atipic Beauty supported by Alin Galatescu

6 comments
 

    Iti dai seama seama ca ai avut o zi frumoasa, ca te poti considera norocos atunci cand seara se termina intr-un mod cu totul deosebit asa cum s-a intamplat aseara cand am avut onoarea sa fiu prezenta la Atipic Beauty supported by Alin Galatescu, un eveniment plin de emotie, energie pozitiva si frumusete atat la interior cat si la exterior.

    Putin dupa ora 18.00 am ajuns la Hotel Opera Plaza unde a avut loc evenimentul. O sala plina de oameni frumosi, elegant imbracati si cu zambetul pe buze. Muzica de pe fundal acompania perfect atmosfera. Cosmina Pasarin a fost cea care a prezentat evenimentul fiind sustinut de asemenea si de alte vedete.

    Acest minunat eveniment a fost organizat la initiativa Magdei Coman si a Asociatiei "Open Your Heart" care isi propune sa schimbe imaginea asupra persoanelor cu dizabilitati, sa ne arate ca frumusetea nu are limite si ca aceasta porneste din interior! 

     
  Am avut placerea sa admiram 12 doamne/ domnisoare/ mamici minunate intr-o prezentare de rochii de seara creatii Rozalia Bot si ne-au aratat ca nimic nu ne poate opri sa fim frumoase, elegante, sa zambim si sa fim fericite! 



     Atmosfera a fost animata de Anya si Roxana Nemes care ne-au incantat auzul cu cateva melodii si am putut admira cateva picturi minunate.



      A fost o seara minunata alaturi de persoane minunate: Ioana Chisiu, Madalina Merca, Sigina, Ioana Bora, Iguanitza, Cleopatra Coman, Alina Ceusan si sa ma ierte cele pe care am omis sa le mentionez:) M-am bucurat sa ne revedem in aceasta formula!




Eu am ales o tinuta in ton cu evenimentul! Eleganta, cu detalii deosebite si stiti si voi- cu o rochie neagra nu dam niciodata gres!
 Am accesorizat-o cu pantofi si clutch rosu, un ruj rosu, un zambet larg si mult mult optimism! 

Rochia pe care o port o gasiti la magazinul NISSA din Polus Center- eu m-am indragostit pe loc de ea! P.S. O gasiti si in varianta de rochie lunga de seara :) 




   Pentru mine acest eveniment a fost o lectie de viata, o lectie care m-a invatat ca tot ce ni se intampla ne face sa fim mai puternici, ca nimic nu poate sa ne doboare si ca Frumusetea nu are limite! 


    Bucurati-va de tot ce va ofera viata, zambiti si fiti optimisti, luptatori si iubitori!
     
   Felicitari organizatorilor si tuturor celor care au sustinut acest eveniment! Sunt bucuroasa ca am avut sansa sa va fiu alaturi! 





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Ce initiativa frumoasa! Ai o rochie superba ;)

    http://www.cristinasurdu.com/

    ReplyDelete
  2. waw super chiar ma bucur ca ai sansa sa cunosti oamenii frumosi si sa participi la astfel de evenimente esti foarte norocoasa totul arata impecabil si minunat

    ReplyDelete
  3. un eveniment foarte interesant :)
    toate ati fost frumoase!

    ReplyDelete
  4. Sandra, iti multumim pentru prezenta...Ne demonstrezi ca esti o adevarata sustinatoare a proiectului Atipic beauty :)
    http://cosminapasarin.blogspot.ro

    ReplyDelete
  5. looks like fun times

    ReplyDelete
  6. Cat de eleganta ai fost Sandra!!! Superba !!!
    Un eveniment inedit !
    pupici

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.