Health & Fitness

11 comments
 

    Luni dimineata, ora 08.20- telefonul vibreaza enervant de tare pe noptiera de langa capul meu, e alarma!! Ma ridic din pat si ma pregatesc sa ma indrept spre sala. Imi spun in gand- e cel mai bun mod de a-mi incepe ziua... si fiecare zi incepe la fel :) Doar ca eu ma simt tot mai motivata mai ales cand vad ca munca da roade!
     Nu merg niciodata la sala fara sa mananc inainte!! Dar despre micul dejun vom vorbi in curand :)


     Ajung la sala, muzica se aude inca de pe scarile de la intrare, toata lumea e plina de energie iar Sergiu- antrenor personal de fitness in cadrul Alverna Spa care se ocupa si de programul meu e mereu binedispus si cu o gramada de idei noi de antrenament.

       Este foarte important ca atunci cand v-ati decis sa va faceti abonament la sala de fitness sa lucrati controlat, corect si mai ales eficient, ca rezultatele sa fie cele pe care vi le doriti.

     Inainte de toate informati-va atunci cand alegeti un antrenor personal care sa se ocupe de programul dumneavoastra de fitness.
      La fel am facut si eu si acum sunt convinsa ca am facut alegerea cea mai buna.

Sergiu Vescan - " Instructor personal de fitness acreditat in cadrul ,,Federaţiei Romane de Culturism si Fitness. Competentele profesionale care il recomanda le-a insusit in cadrul Facultatii de Educatie Fizica si Sport si in cei peste 15 ani de activitate sportiva care stau la baza cunostintelor sale legate de fiziologia sportului, nutritie si programe de antrenament individualizate . De asemenea a dobandit si atestat de kinetoterapeut. "

"   De la 12 ani am practicat atletismul de inalta performanta cu rezultate la nivel national si regional si ulterior fitnessul care a devenit un stil de viata pentru mine. Este ceea ce ma ajuta sa ma mentin si sa am un stil de viata sanatos si plin de energie. 
    Ofer consultatii pentru programe de fitness personalizate in functie de varsta, sex, gradul de efort pe care poate sa-l depuna persoana, starea de sanatatea si ce scop si-a stabilit.
    De asemenea veti beneficia de un lucru foarte important pentru a obtine rezultatele dorite(slabire, mentinere, tonifiere), acesta fiind stabilirea unui program de alimentatie personalizat si adaptat in permanenta in functie de necesitatile fiecaruia. "  



    Este foarte important sa lucrati toate grupele musculare insa acest lucru trebuie facut conform unui program bine stabilit dinainte impreuna cu antrenorul personal in functie de asteptarile si necesitatile pe care le are fiecare dintre noi.

" La inceputul unui program de fitness este foarte important sa stii ceea ce iti doresti sa obtii si sa iti cunosti starea de sanatate, iar impreuna cu antrenorul personal veti stabili numarul sedintelor pe saptamana si exercitiile care ti se potrivesc." ne spune Sergiu 

    Orice antrenament incepe obligatoriu cu INCALZIREA! Eu fac 10 minute pe stepper dupa care ma apuc serios de treaba!






Chiar daca la inceput veti avea impresia, la fel ca si mine, cu nu puteti face exercitiile, ca sunt prea multe serii, ca sunt prea grele ganterele sau ca nu rezistati 20 de minute pe banda va asigur ca Sergiu va face in asa fel incat sa nici nu va dati seama cum trece sedinta de antrenament iar la final sa simtiti ca ati lucrat la capacitate maxima si cu fiecare zi incheiata va apropiati de rezultatul dorit! 


After gym- toata rosie, epuizata, cu cateva calorii in minus si cu inca un antrenament bine facut pentru a-mi atinge scopul!



      Degeaba muncim pana la epuizare in sala de fitness daca atunci cand ajungem acasa ne facem toate poftele culinare :) E valabila regula cu 30% sport si 70% dieta nu doar in cazul in care ne dorim un abdomen plat, e general valabila!
       Eu mi-am cumparat seminte de in, quinoa, fulgi de ovaz si tot felul de seminte pe care le mananc in diverse combinatii. Sunt foarte sanatoase, delicioase si ne ajuta sa avem corpul dorit frumos si sanatos!




In curand am sa revin cu articole despre ce mancam la micul dejun sau la cina :)












SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

11 comments:

  1. Sportul e intr-adevar cea mai buna modalitate de a-ti mentine greutatea, de a slabi sau pur si simplu pentru sanatate. Dar tu de exemplu, ce exercitii faci? Stiu ca e in functie de necesitatile fiecaruia, daca e doar pentru mentinere, tonifiere sau slabire. Mi-ar fi placut sa fi citit si despre exercitiile tale, daca grupezi categoriile de muschi pe zile sau nu, cam cat de mult dureaza un antrenament, cat de des mergi pe saptamana. In rest, foarte bine ca ai reusit sa iti faci din asta o obisnuinta si e foarte placut cand incepi sa vezi rezultate.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna Raluca,
      La sala merg in fiecare zi si stau cam 1 ora, lucrez pe grupe musculare si scopul meu este sa slabesc cateva kilograme iar apoi sa ma tonifiez :)

      Delete
  2. great post, I love the inspiring quotes & pictures! xoxo

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  3. sunt foarte mandra de tine !!!
    http://nicoraulea.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  4. Chiar am devorat postarea ta!! Abia o astept pe cea cu micul dejun.. Poti sa ne spui si in ce combinatii mananci semintele? Eu as vrea sa imi iau insa nu stiu cum sa le combin.
    Multumesc, o seara placuta! Si mult spor la sala!!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca ai gasit utila postarea:)
      Eu mananc semintele cu iaurt, cu branza proaspata, cu fructe de tot felul. Quinoa o poti gati in diverse combinatii:)
      Multumesc mult!! Am sa mai revin cu articole despre asta :)

      Delete
  5. Love this post, especially the last quote!! Thanks for sharing these motivations! I really enjoy your blog and would love to follow each other—please visit my page and I'll follow you back :)

    xo Jess
    www.stylizedluxe.blogspot.com

    ReplyDelete
  6. Super! Te admir că te trezești la 8 să mergi la sală! :)) Eu prefer aerobicul de seară.
    http://ruxandrabobleaga.wordpress.com

    ReplyDelete
  7. semintele de in parca nu se digera in organism, trebuie macinate inainte...altfel, nu au nici un efect. cred. :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu am auzit acest lucru, eu nu le macin le mananc pur si simplu :) Am sa caut informatii despre asta. Multumesc!

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.