ANDORGIN new collection fall/winter '13 by CONCEPTO

1 comment
 

     ANDROGIN este noua colectie toamna/iarna '13 semnata Anda & Ane Feher, intr-un cuvant CONCEPTO.

    Note masculine, detalii din piele, linii drepte si mult stil toate intr-un amestesc de piese feminine si pline de personalitate. Fiecare piesa avea povestea ei, era speciala fie datorita culorii, clasicul si elegantul negru, albastru si burgundy pentru un plus de feminitate ori datorita asimetriei si pieselor supradimensionate.



    Mi-a placut enorm versatilitatea colectiei, elemente basic care pot fi purtate cu usurinta intr-o zi solicitanta la birou cat si la o cina cu prietenii. Tot ce va ramane de facut este sa accesorizati tinuta corespunzator momentului. Mie mi-au atras atentia braurile din piele pe negru si pe auriu, camasile fluide cu decolteu adanc dar si pantalonii drepti din piele pe care i-as vedea purtati intr-o gramada de tinute :)




    Prezentarea a avut loc la Art's Caffe, tavan inalt decorat cu arcade, peretii cu aer vintage se imbinau perfect cu lumina calda si muzica buna de pe fundal.
    Am stat la taclale cu Ioana si Madalina, am ras, am baut sampanie si am savurat cupcakes iar povestile puteau continua pana-n zori :)




Felicitari Anda si Ane Feher!! Asteptam cu drag urmatoarele colectii care sunt convinsa ca ne vor surpinde si incanta la fel de tare!


In curand pe Look Tv veti putea vedea interviul cu Romana Farcas despre colectia ANDROGIN by Concepto.


Nu uitati ca va puteti achizitiona piesele preferate chiar de astazi de pe conceptoline.com. In curand vor fi adaugate mai multe articole din noua colectie :)













SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Chiar puteam continua pana in zori :))))

    P.s. Superba colectia!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.