New nails- white & vibrant colours

11 comments
   
White and vibrant colors 


    Exact cum imi admiram in poza de mai sus unghiutele exact asa le admir de fiecare data cand am ocazia... imi plac atat de muuult! Cu asa manichiura nici ca se apropie toamna de mine :) 
     Odata cu ultima vizita la Nail Art Studio by Lore m-am ales si cu niste unghiute perfecte, scurte asa cum imi plac mie, perfect finisate si cu detalii care atrag toate privirile, asta pentru ca Eniko mereu ma surprinde iar la final nu pot sa zic decat WOW!

   


    Vroiam alb si mi-a venit ideea sa aplicam peste folii de transfer, hmmm imi si imaginam cat de bine arata! Zis si facut, am ales baza alba si am aplicat folii de transfer intr-un degrade fin in nuante vibrante de mov si roz iar "cireasa de pe tort" a pus-o Eni atunci cand i-a venit ideea sa imi aplice strasuri pe inelar... am fost super incantata. 


   Pentru pedichiura am mers tot pe alb si folii de transfer insa am ales o tehnica diferita de aplicare pentru ca aveam eu in minte de ceva vreme pedichiura aceasta! Am folosit aceeasi folie de transfer insa nu am aplicat-o in degrade asa cum am facut la manichiura, ci am ales sa mixam culorile intre ele. Mie imi place mult ce a iesit! 




Va invit sa vizionati un scurt video facut in timpul vizitei la Nail Art Studio by Lore 


Daca va doriti produse de calitate superioara pentru ingrijire personala sau geluri, pensule,pile si alte ustensile pentru uz profesional de acum le gasiti pe toate la Nail Art Professionals.




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

11 comments:

  1. Foarte mult imi plac, trebuie sa-mi cumpar si eu o oja alba, de cand tot zic...:)))

    ReplyDelete
  2. Foarte frumoase unghiuțele! Arată foarte bine cele cu ștrasuri și sper să nu își cadă prea repede, că și eu am avut niște strasuri odată pe unghii și nu prea stăteau. P.S. Ștrasurile erau prinse în gel. Te pup!
    http://ruxandrabobleaga.wordpress.com

    ReplyDelete
  3. Superbe ca intotdeauna! Te pup!

    ReplyDelete
  4. Splendide unghiile si tu la fel, dar te rog frumos sa ma luminezi cu privire la sandalele negre cu auriu, sunt Zanotti? Sau replica gen? Vreau sa imi achizitionez de o vreme si m-am topit cand ti le-am vazut.. Mersi!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc frumos! In curand am sa scriu despre ele pe blog:) Arata la fel de bine ca si Zanotti dar la un pret mai acceptabil :))

      Delete
    2. Multumesc pt raspuns, abia astept.

      Delete
  5. minunate unghiile
    http://idareyoutobefashion.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  6. Sunt superbe unghiile :) Arata asa de interesant :)

    ReplyDelete
  7. superbe unghiile,cine ti le-a facut se vede ca se pricepe

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.