Cum sa ne mentinem in forma

10 comments



     Hello lovelies! De cate ori nu v-ati spus si voi la fel ca si mine: De Luni merg la sala, de maine
promiiiit ca nu mai mananc prostii si nu mai beau suc si multe alte promisiuni pe care ni le facem pentru ca ne dorim sa aratam bine, sa se aseze perfect perechea de jeansi skinny pe care am vazut-o la Zara in ultima colectie sau acel crop top pe care toate visam sa-l purtam.
    Ei bineee, de multa vreme imi tot spun si eu ca de luni merg la sala pana cand am zis gata!... nu se mai poate si mi-am luat inima-n dinti, am cautat o sala si de data aceasta de marti am mers la sala :)))
 

   Cautam o sala in aproapierea zonei in care locuiesc  dar mai mult de atat ma interesa sa fie curat, sa fie bine dotata si mai ales aerisit iar daca personalul mai este si amabil iar instructorii bine pregatiti este perfect!  Surpriza mea a venit cand am ajuns la Alverna Spa, imi placea totul, sala era curata, mirosea a fresh, aerisit iar muzica de pe fundal imi dadea o doza de super energie :) Nici n-am mai stat e ganduri si mi-am facut abonament.

   Si acum vine partea interesanta... ce alegem aerobic sau fitness? Eu zic mai intai sa ne intrebam ce ne dorim de la noi. Eu am pornit cu ideea de a slabi vreo 3-4 kg si evident sa imi imbunatatesc tonusul, sa-mi conturez musculatura, mai pe scurt sa fiu mai ferma.
    Clar aleg fitness-ul pentru ca imi doresc sa lucrez bine organizat atat partea de cardio cat si pe grupe de muschi pentru ca rezultatele sa fie maxime.



     Ce cred eu ca este foarte important?

   Eu cred ca este foarte important sa nu va apucati sa faceti sport de capul vostru chiar daca ati mai fost la sala, chiar daca stiti ca aparatul X lucreaza muschii de la brate sau aparatul Y lucreaza partea din spate a picioarelor.  Da, mergi la sala si alergi 20 de minute pe banda, faci 3-4 exercitii pentru brate si te intrebi peste o luna de ce nu ai scapat de burtica sau de ce bratele tale nu sunt mai ferme.
    Este important sa lucram controlat iar pentru asta eu am ales un instructor personal care sa-mi faca un program personalizat in functie de ce asteptari am eu.

     De ce sa avem instructor personal?

   Categoric ca nu as stii eu sa lucrez de capul meu, sa lucrez corect si eficient de aceea Sergiu Vescan- instructor personal de fitness are grija ca fiecare antrenament sa ma duca mai aproape de scopurile mele.Este foarte bine daca aveti un partener/partenera cu care sa va antrenati pentru ca sunteti mai motivati sa " nu va lasati la el" sa va demonstrati ca puteti face toate seriile de abdomene corect chiar daca lucrati pana la epuizare. De aceea este instructorul langa voi, sa va ajute, sa va sustina si sa va motiveze, sa va dea impulsul de energie si forta de care aveti nevoie- " Poti, hai inca 20 !" :)))

Motivatie/ Ambitie/ Determinare

   Acestea sunt cuvintele pe care trebuie sa le aveti mereu in minte.
   Mi-am facut abonamentul marti- 3 septembrie, m-am cantarit si m-am masurat pentru a ma motiva mai mult. Dupa fix o saptamana m-am masurat iar, din pura curiozitate si suuuuurpriza- de peste tot am slabit 1cm! Nu ma mai simt balonata si vad cum dupa fiecare antrenament muschii mei prind contur iar eu per ansamblu ma simt foarte bine! Am mai multa energie, dorm mai bine si astept cu nerabdare dimineata sa fug la antrenament. Evident ca in prima zi de sala ii spuneam instructorului ca eu nu pot alerga pe banda, nu am forta sa ridic mai stiu eu care gantere si mi-am demonstrat ca pot, deci se poate!!




   
NU dieta!- mancam curat si regulat

     Nu va infometati! Ce am facut eu in aceste doua saptamani?
  • Cel mai important este sa aveti mese regulate. Mie imi este destul de greu dar incerc tot mai mult sa mananc regulat.
  • Nu am mai mancat paine/ paste/ produse fainoase mai ales din faina alba. Optati pentru produse cu cereale integrale.
  • Nu am mai baut sucuri!
  • Ma consider o norocoasa pentru ca nu sunt innebunita dupa dulciuri sau ciocolata, asa ca incercati sa le taiati incet din alimentatie.
  • Sunt tot mai atenta la felul in care combin produsele alimentare- vom vorbi si despre asta intr-un articol viitor.
  • Beau multa apa si sucuri din fructe proaspete.


Asa arata cina mea dintr-o seara oarecare :) 


    Asadar... eu sunt pusa pe treaba! M-am ambitionat si astept cu nerabdare rezultatele care nu intarzie sa apara.  Am sa va tin la curent cu evolutia mea atat aici pe blog, Facebook cat si pe Instagram -@ sandrabendre iar daca sunteti interesate am sa mai postez articole despre cum si ce sa mancam.



Dar pana atunci... Va astept si pe voi la sala!! Mi-ar face mare placere sa fiti voi patnerele mele de antrenament :) 

P.S.Daca esti student sau elev adauga Alverna Spa in lista ta de prieteni pe facebook, apoi fa-le o vizita iar cu carnetul de student sau elev  beneficiezi de 20% reducere la oricare dintre abonamentele pe care sala le ofera.




Apropo, voi v-ati pregatit garderoba de toamna? Eu sunt in cautarea celor mai pufoase si calduroase pulovere si jersee, jachete cu diferite print-uri si bluze cu imprimeuri.
Eu am gasit mai multe care imi plac  AICI  si AICI.
Grabiti-va, aveti la dispozitie doar 72 de ore, intre 17 - 19 septembrie!




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

10 comments:

  1. abia astept sa imi treaca odata raceala sa rup si eu sala!!!
    bafta pe mai departe !
    pupici

    ReplyDelete
  2. :-) hehehe.. Nu va exista niciodata de luni sau de maine .. Tb sa fie de azi si gata :-) tot timpul inceputul e mai greu , iar mai apoi e dependenta curata :-) dar si sanatoasa :-)


    Bafta !!! Pe cand vi acasa mergem la un antrenament impreuna :-)))

    Te pup

    ReplyDelete
  3. Foarte bine că te-ai apucat de sport! Eu nu pot trăi fără! Uite, citește unul dintre articolele mele despre sala: http://iqool.ro/fitness-aerobic-sala-de-sport-musculatura/.
    Te pup și spor la treabă!
    http://ruxandrabobleaga.wordpress.com

    ReplyDelete
  4. In aceeasi situatie am fost si eu pana am zis :"Gata trebuie sa ma apuc de treaba neaparat" , iar acum fac sport de 6 ori pe saptamana :)) Si, bineinteles, rezultatele nu au intarziat sa apara, dar recunosc, mi-e tare greu cu dulciurile!
    Bravo si keep up the good work! Te pup

    ReplyDelete
  5. Îmi place postarea la nebunie. Toate pozele alese sunt foarte motivatoare.
    Ai dreptate în tot ceea ce ai scris.

    ReplyDelete
  6. Hey there, loved your blog, just followed you on GFC, (771) would you mind to follow back?

    mandyshareslife.blogspot.com

    Come visit me <3

    ReplyDelete
  7. best part about workind out is not to feel guilty for not working out :))cam asta patesc si eu de fiecare data,aman de pe o zi pe alta si apoi ma simt foarte vinovata;))bafta cu slabitul desi sincer nu cred ca ai nevoie:)

    ReplyDelete
  8. neata!
    acum, sa fim total in tendinte, ma gandesc ca fructele erau bio, stafidele brune (nu aurii!), tinute inainte in miere si scortisoara, si migdalele erau hidratate cateva ore in apa, doar asa, sa trezesti enzimele la viata...:-)
    in rest, spor la treaba!:-))
    ella

    ReplyDelete
  9. ui, sexy sandra, sex body <3 ! really nice sexy body do you have it! <3 you need to have alot of sex too then you have too a sexy body <3

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.