L'Oreal Professionnel Mythic Oil

9 comments
     Miroase a ceva delicios, a fresh si mirosul persista... vorbesc despre parul meu proaspat spalat si uscat pe care l-am hidratat cu uleiul de par Mythic Oil de la L'Oreal destinat tuturor tipurilor de par.
Va povesteam de ceva vreme despre ultima mea comanda online de produse pentru ingrijirea parului si corpului- aflati mai multe aici.
 


Care este parerea mea despre Mythic Oil ?

   Ei bine, am decis sa mi-l cumpar pentru ca eram foarte curioasa de el, am mai auzit pareri bune despre el si recunosc, m-a atras si faptul ca era la reducere la un pret foarte bun- mai putin de 50 de lei.

    Ce-mi place? Prima data m-am indragostit de miros, inainte sa-l simt in palme sau pe par. Miroase foarte bine, fresh si deloc exagerat. Am asteptat cu nerabdare sa-l aplic pe par sa-i vad si efectele. Textura este usor mai lichida decat uleiul de la Joico pe care il foloseam inainte, intra rapid in par si nu ramane deloc uleios, asta e un mare plus zic eu. 




   Este nevoie de o cantitate mica de ulei pentru a-si face treaba. Eu il aplic atat pe parul umed inainte de uscare cat si dupa ce l-am uscat pentru un plus de hidratare si stralucire. Se aplica doar pe lungimea firului de par si puteti sa insistati pe varfuri daca considerati ca este necesar.
   Ambalajul este foarte practic, flaconul de 125 ml vine dotat cu o pompita care dozeaza foarte bine continutul usurandu-ne munca :)





   Daca va doriti un par hidratat si stralucitor va invit sa incercati Mythic Oil de la L'Oreal... mai ales acum vara cand parul nostru este agresat de soare, apa sarata a marii sau cea din piscina dar si de aparatele de coafat pe care le utilizam..eu cel putin , de fiecare data cand ma spal pe par il si coafez (agresez) :)))


Va doresc o duminica frumoasa alaturi de cei dragi! 



SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

9 comments:

  1. HI;)
    The oil seems to be nice.
    I like your blog so you have a new follower by GFC and facebook.Kisses and enjoin the rest of your weekend.

    ReplyDelete
  2. Suna interesant ! :D

    Duminica placuta sa ai dear ! :* kiss

    ReplyDelete
  3. Interesting product my hair loves oil =)

    ReplyDelete
  4. O sa il trec pe wishlist !Momentan folosesc alt ulei de la L`oreal(Magique):)

    ReplyDelete
  5. Eu am samponul din aceasta gama de la L'Oreal si sunt multumita de el. Ma tenteaza sa cumpar si uleiul mai ales dupa ce am citit review-ul tau,eu folosesc pt par ulei de argan sau ulei de macadamia :)

    ReplyDelete
  6. Si eu ma gandeam sa-l incerc, am auzit numa lucruri bune despre el

    ReplyDelete
  7. este un produs minunat! l-am incercat, dar nu l-am avut...inca :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.