Rutina de ingrijire a corpului

9 comments
    La fel cum ne ingrijim tenul trebuie sa acordam atentie si aspectului pielii si corpului in general.
Pe langa o alimentatie sanatoasa trebuie sa ne exfoliem periodic pielea, sa o hidratam de fiecare data cand simtim ca are nevoie si sa o facem sa arate cat mai bine.
     Asadar... sa trecem la treaba!

1. EXFOLIERE

   Exfolierea este procesul de indepartare a celulelor moarte aflate la nivelul pielii. Eu imi exfoliez pielea  o data sau de doua ori pe saptamana.

    Ce produse folosesc?
* Exfotonic gel exfoliant de la L'Oreal- imi place mirosul foaaarte fresh si faptul ca particulele sunt foarte abrazive, se formeaza o spuma si isi face treaba perfect!

* Body Scrub Cashmere de la H&M- miroase delicios, este mai fin si cremos decat Exfotonic iar raportul calitate/pret este peste asteptarile mele :)

* I love... coconut&cream de la Douglas- nu ma incanta foarte tare mirosul, are o texura mai lejera, mai mult crema decat scrub dar per total e placut.




2. HIDRATARE

    Hidratarea este foarte importanta! Insa daca tenul nu este exfoliat periodic degeaba aplicam creme cu nemiluita pentru ca aspectul pielii nu va fi cel mai bun. Si la acest capitol aveti de unde alege, diverse arome, texturi, mai hidratante sau cu o compozitie mai light.
    Ce produse folosesc ?

*  Insolence Guerlain- este un lapte de corp cu particule stralucitoare foarte foarte fine iar mirosul este... inconfundabil!

* Pure Seduction de la Victoris's Secret- este una dintre cremele pe care o folosesc acum si cred ca stiti si voi cat de bine miros toate! Nu mai sunt nevoie de prea multe cuvinte :)

Naomi by Naomi Campbell- este ultimul intrat in sertarul meu cu produse pentru hidratare si ma declar indragostita! Am avut ocazia sa miros de ceva vreme parfumul si mi-a placut mult iar cand am vazut laptele de corp am zis - sigur miroase la fel de bine! Si nu m-am inselat! Miroase supeeer bine si imi place ca mirosul se pastreaza foarte bine iar textura este una light, se absoarbe rapid.

* Dream of Pink de la Lacoste- este tot un lapte de corp, da, prefer laptele de corp mai alas acum vara pentru ca are o textura mai lejera.







3.INTRETINERE

    Mai presus de orice crema sau tratament corporal trebuie sa facem sport! Insa pe langa sport putem ajuta si noi pielea sa arate mai ferma si tonifiata...sa radieze. Pe langa masajul pe care care il aplic in timp ce exfoliez pielea, mai folosesc si crema Cellu Reverse de la Elancyl care promite sa ne scape de celulita. Ei bine, nu ne scapa de celulita numai prin faptul ca o aplicam si ne punem apoi in fata televizorului cu un bol de popocorn in brate. Este nevoie de sport, alimentatie sanatoasa si sa va aplicati chiar voi masaje corporale.






4. ASPECT FRUMOS 

   Tuturor ne place pielea fina, stralucitoare si bronzata mai ales acum vara cand purtam cat mi putine piese vestimentare iar pielea noastra este expusa mai mult.

  Ce produse folosesc ?

*   Uleiul bronzant de la Sephora- pana acum este cel mai bun ulei pe care l-am testat! Ofera instant un aspect bronzat pielii, o stralucire subtila si nu are aspect super uleios odata aplicat. Avand particule bronzante trebuie sa fiti atente sa se transfera putin pe haine.

*  Terracotta de la Guerlain- pudra bronzanta sub forma de spray. Imi place faptul ca nu incarca tenul si ofera un bronz fin foarte natural. Unde mai pun ca are si SPF 10 :)

* Emulsie autobronzanta de la Gerovital- recunosc, acest autobronzant m-a salvat la inceputul verii cand inca soarele nu era sufiecient de puternic pentru a ma bronza. Inainte de a-l aplica exfoliam pielea, apoi aplicam o crema hidratanta si asteptam sa intre putin in piele. Acum suntem gata sa aplicam crema autobronzanta. Fiti foarte atente la incheieturi, intindeti foarte bine crema si nu va asezati chiar dupa ce o aplicati pentru a se uniformiza. O recomand cu mare drag!! Iar pretul ei este mai mult decat ok- aprox 20 lei.







Care este secretul vostru pentru o piele frumoasa?




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

9 comments:

  1. Eu ador crema hidratanta de la Nivea, pe timp de vara nu ma pot desparti de ea! Pup

    ReplyDelete
  2. Pana acum sincera sa fiu nu am folosit nici un scrub , am mers pe variant naturala :)) " zat de cafea " :) care isi face de altfel ft bine tb:) acuma la capitolul creme folosite, am folosit pure de la VS si cel de la Lacoste :x care si acum mi-a ramas intiparit , dar binenteles si cele de la Nivea sau Dove :)

    te pup

    ReplyDelete
  3. Habar nu aveam că există produse H&M pentru corp...

    ReplyDelete
  4. mi-a placut postarea asta.

    si mie-mi plac scruburile h&m, mi-am luat si anul trecut, iar anul acesta am ales varianta green mint din gama din care e si al tau. stiu ca l-am vazut si intr-o postare anterioara cand l-ai cumparat si chiar m-am mirat, nu vazusem ca mai exista un fel, probabil l-as fi luat si pe asta :)).

    si eu prefer laptele de corp si in general texturile fluide, dar, ca un facut, acum detin mai multe creme dense sau unturi :).

    ReplyDelete
    Replies
    1. :) ma bucur ca iti place Alina!
      In cluj nu sunt cosmetice la h&m din pacate asa ca eu l-am achizitionat din Debrecen si nu am vazut varianta de care zici tu:))) mi l-as fi cumparat si pe acela
      Acesta miroase supeeeeer bine iar dupa ce il folosesc pot sa zic ca am o piele de bebe, imi place mult mult:)

      am si eu momente cand vreau ceva supeeer hidratant pe corp, dar foarte rar :)

      pupici

      Delete
    2. eu l-am luat din Viena si erau foarte putine produse cosmetice :(. stiu ca la noi nu sunt inca.

      banuiesc ca al meu e mai fresh, uite-l aici :) http://alinaluibrumarel.blogspot.ro/2013/07/achizitii-din-vacanta.html

      Delete
  5. minunate produse...uleiul de la Sephora este fenomenal!

    ReplyDelete
  6. Eu folosesc un exfoliant Cien, luat din Lidl, dar e pe terminate, asa ca o sa ma indrept spre altceva, fiindca in magazin nu mai e.
    Ma faci curioasa cu lotiunea autobronzanta, eu sunt cea mai alba dintre albe. Acum folosesc Alverde, insa la a doua aplicare tot cu pete/dungi ies, chiar daca ma exfoliez si hidratez inainte.. cred ca pur si simplu sunt prea alba. :))
    Pupici

    ReplyDelete
  7. Bravo tie ca ai rabdare! Peste scrub nu sar, dar cu restul e mai greu...

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.