Style Hunt at Iulius Mall Cluj

3 comments
     Hello people, ce mai faceti? Ce planuri aveti pentru aceasta zi miunata? Pentru mine va fi una relaxanta cu muzica buna pe fundal si un bol mare de fructe, doar aseara am sarbatorit :)) am sa revin maine cu poze!
     Pana atunci sa vorbim putin despre fashion, noile colectii, show, style hunt, sesiune de shopping si o zi perfecta la shopping cu un buget de 1.000 de lei alaturi de Andreea Raicu, ce ziceti? V-am facut curioase? :) Buuuun! Incepand din 19 aprilie pana in 26 aprilie daca aveti drum prin Iulius Mall aveti mari sanse sa fiti fotografiati de vanatorii de tinute cool printre care si eu :) Mai jos puteti citi cam ce trebuie sa faceti.
   Asa ca...pe marti-miercuri aveti toate sansele sa va surprind in cea mai cool tinuta a voastra  iar daca doriti sa participati la concurs si nu v-am surprins puteti sa va fotografiati zilnic intre orele 17.00-19.00 la foto corner-ul amplasat la intrarea principala, langa magazinul ZARA.



   Dupa ce ati urmat toti pasii si poza voastra a intrat in concurs, invitati-va prietenii, rudele, vecinii sa va voteze, cu cat mai multe voturi, cu atat mai mari sunt sansele sa fiti unul dintre norocosi. Joi, 25 aprilie la ora 00.00 se va spune STOP VOT iar vineri, 26 aprilie se vor anunta castigatorii celor doua sesiuni de shopping in valoare de 1.000 de lei.








   Asta nu e tot... sambata, 27 aprilie de la ora 18.00 Andreea Raicu va vorbi despre noile tendinte ale acestui sezon intr-un Fashion Show condimentat cu prezentarea noilor colectii ale brand-urilor  DAMAT TWEEN, GUESS by MARCIANO, MOTIVI, ROBERTA BIAGI, TOMMY HILFIGER.

    Tot sambata aveti ocazia sa admirati o tinuta in voga pe care am sa o creez special pentru voi incercand sa surprind cat mai bine trend-urile acestui sezon.
     Pana atunci va doresc zile pline de inspiratie pentru tinute fashion si putin timp sa dati o fuga pana la Iulius Mall :)


P.S. Am sa va anunt ziua si intervalul orar in care ne putem intalni la Iulius sa ne pozam in cele mai tari tinute ! :)


  Maine pe blog :  Cum mi-am petrecut weekend-ul si ziua de nastere.




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

3 comments:

  1. abia astept sa ne zici um te-ai distrat :)

    ReplyDelete
  2. super tare acest concurs, pacat ca se desfasoara doar la Cluj. Pupici

    stylemeetsbeauty.blogspot.ro

    ReplyDelete
  3. Buna! Te-am nominalizat la Versatile Blogger Award: http://carasbeautytoys.blogspot.ro/2013/04/the-versatile-blogger-award.html

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.