Hidratare...din cap pana-n picioare

2 comments
   Hidratare, hidratare auzim peste tot, in reviste, pe internet, la tot felul de emisiuni de profil si in diferite carti de specialitate.Hidratarea este foarte importanta pentru organismul nostru iar aceasta trebuie sa priveasca in egala masura, parul, tenul, mainile si picioarele noastre, intregul corp de altfel. Cand vorbim despre hidratare nu trebuie sa ne gandim doar la consumul de apa sau alimente cu rol in hidratarea organismului, ci si la produsele special create in acest sens, cum sunt uleiurile de par, cremele si mastile pentru fata si corp, dar si cele destinate ingrijirii mainilor si picioarelor. Cel mai important in procesul de hidratare este ca aceasta porneste din interior si se vede la exterior! O alimentatie corecta, bogata in fructe si legume, sportul, consumul de apa si ceaiuri naturale, vor face ca parul si tenul vostru sa fie stralucitor.


   Fiecare dintre noi pune mare pret pe aspectul tenului si pentru aceasta facem multe sacrificii.Ce facem pentru ca tenul nostru sa fie mereu in cea mai buna forma? In primul rand bem multa apa! In al doilea rand este foarte important sa il curatam temeinic in fiecare zi cu produse special create pentru tipul de ten pe care il aveti. Eu am tenul mixt-gras si folosesc Lotiunea Micelara si Gelul spumant Sebium de la Bioderma si sunt foarte incantata. Pentru revigorare folosesc apa termala Avene. Va recomand sa nu neglijati nici tonifierea si hidratarea. Pentru tonifiere puteti incerca Lancome Skin Cleansing sau produsele L'Occitane dar si serul de la Biotherm- Skin Ergetic. Mie imi plac foarte mult si mastile de la Montagne Jeunesse care sunt in diferite variante, super delicioase si nu doar pentru ten, ci si pentru corp.  Acordati o rutina speciala zonei din jurul ochilor care este cea mai sensibila si predispusa la riduri.


   Sa nu uitam nici de par si corp! Si cand vine vorba de lotiuni, creme, spray-uri pentru corp ori uleiuri, seruri sau masti pentru par...avem de unde alege. Fie ca avem parul normal, uscat sau cu tendinta de ingrasare exista produse special create menite sa rezolve orice neplacere.Pentru par eu folosesc acum produsele Joico Daily Care si Uleiul Joico K-PAK Color Therapy de care sunt foarte multumita, insa dupa ce il voi termina vreau sa il testez pe cel de la MoroccanOil despre care am auzit numai cuvinte de lauda. Un truc pe care eu il folosesc- incalziti foarte bine uleiul in palme inainte sa il aplicati de la jumatatea firului de par in jos.
 
   O piele catifelata si tonifiata este tot ce ne dorim! Dar ce facem pentru asta? Pentru o hidratare ca la carte incepeti cu un gomaj.Puteti sa alegeti produse pe care le gasiti in casa- cum este zatul de cafea sau zaharul sau puteti alege dintr-o gama varianta de produse exfoliante. 


    Dupa ce ati terminat cu gomajul pielea este gata pentru hidratare. Mie imi plac mult produsele Roger & Gallet care miros super delicios, isi fac treaba de minune si au si un ambalaj atat de dragut incat nu-ti vine sa le despachetezi :)) Unde mai pun ca au si o gama speciala destinata barbatilor, asa ca tot ce va ramane de facut este sa va surprindeti iubitul cu ceva yummy :) 


   Nu uitati nici de mainile si picioarele voastre care tanjesc dupa hidratare mai ales in aceasta perioada, frigul si iarna si-au pus amprenta asupra aspectului acestora. Am sa dedic o postare speciala dedicata ingrijirii mainilor si picioarelor, asa ca .... fiti pe faza! Am o surpriza pentru voi! :) 


   Acum vreau sa-mi spuneti si voi ce faceti si ce produse folositi pentru hidratare? :) Va doresc o zi minunata! 


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

2 comments:

  1. foarte interesant postul :)
    http://nicoraulea.blogspot.ro/

    ReplyDelete
  2. eu folosesc de ceva vreme unturi si uleiuri naturale , ce as folosi din nou ? uleiul Nuxe , dar nu-l mai gasesc niciunde !

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.