Daily face care

25 comments
  Hello girls, ce mai faceti? Am o veste, mi-am facut Facebook ,dar acum ramane sa invat sa-l utilizez! Sandra's Fashion Corner on Facebook :)) Sunt total pe langa! Sa revenim, astazi vreau sa va prezint produsele cu care imi ingrijesc fata zi de zi. Cum vi se pare aceasta idee? :)

      Lotiunea Micelara Bioderma- Sebium H2O
  Aceasta lotiune o folosesc prima data, pentru a-mi indeparta machiajul si chiar daca nu m-am machiat cu fond de ten,oricum o folosesc.Este destinata tenului mixt/gras,iar eu consider ca este cea mai buna dintre toate pe care le-am folosit pana acum.Lasa fata foarte fina,curata si deloc lipicioasa sau grasa.Fetelor,daca aveti tenul mixt sau gras, va recomand sa o incercati!O folosesc atat dimineata,cat si seara.


       Gel spumant Bioderma Sebium H2O 
   Dupa lotiunea micelara ma curat cu gelul din aceeasi gama,tot pentru piele mixta/grasa.Acesta are rolul de a curata in profunzime tenul.Se maseaza usor fata cu el,in contact cu apa se transforma intr-o spuma.Spre deosebire de alte geluri,aceasta nu imi usuca deloc tenul,desi acum pot sa spun ca tenul meu nu mai este atat de gras ca si in perioada cand a luat-o razna-despre asta am sa va povestesc in alta postare,cum am scapat de acnee(nu una grava-dar suficient cat sa ma supere foarte tare). Si gelul il folosesc atat dimineata cat si seara.

  

   Crema Akne Syt -Ivatherm 
  Aceasta o folosesc ca si crema de zi pentru ca are efect matifiant si nu lasa sa se formeze noi "monstruleti" pe fata din cauza excesului de sebum.In ultima vreme,am alternat-o cu Ivamat crema-tot de la Ivatherm , dar si cu Uriage-Aqua Precise, asta pentru ca tenul meu  nu mai era chiar atat de gras,ba chiar mi se usca pielea,exfoliandu-se.Nu sunt extrem de multumita de Ivamat-inca sunt in cautarea unei creme matifiante bune-vreo sugestie? 



   Sebium Pore refiner -Bioderma 
Acesta este un ser concentrat pentru pori dilatati pe care eu il aplic pe nas si pometi,acolo unde porii sunt mai dilatati,pentru a-i inchide.Are o textura usoara,iar dupa ce l-am aplicat nici nu-l mai simt,se absoarbe foarte bine.Efectul imi place,chiar se inchid porii si se uniformizeaza tenul .


    Blackhead clearing daily scrub- Johnson&Johnson 
  Acesta este un scrub pe care il folosesc cam de doua ori pe saptamana pentru exfoliere si pentru a-mi curata porii.Umezesc fata,apoi o tamponez cu un servetel special pentru fata,iar apoi o aplic masand usor pana se face o spuma alba.Mie imi place foarte mult efectul,dar as incerca si altceva-voi ce folositi?  


   Isotrexin Gel - Stiefel 
 Da, acesta este un produs destinat persoanelor care au probleme cu tenul.Daca sunteti interesate am sa va povestesc si cum am scapat de acnee(medie),cu care m-am trezit asa-peste noapte. Acest gel il aplic pe toata fata,seara, pe fata curata si uscata.Normal ar trebui in fiecare  seara,dar acum tenul meu nu mai este atat de gras si il aplic mai rar,cam cand imi amintesc,seara:))) Usuca putin tenul,de aceea daca il simt uscat,nu il folosesc.Acesta are efect usor exfoliant si nu lasa sa se formeze noi pustule sau alte minunatii.Pe mine m-a ajutat foarte foarte mult.Aaaa si prin efectul exfoliant va ajuta sa scapati si de pete sau mici cicatrici. Trebuie utilizat doar la recomandarea medicului!



   Apa termala Avene
Folosesc apa termala de cate ori am chef sa ma racoresc,sa fiu ma fresh:)Are efect racoritor,calmant,antiritant.Imi place foarte mult!


   Servetele pentru fata
   Vreau sa va spun ca NICIODATA nu ma sterg pe fata cu prosop,folosesc doar servetele speciale pentru fata,care sunt foarte fine si absorbante. NU imi frec fata cu ele, ci tamponez usor pana se absoarbe apa si imi simt fata uscata.


    Sper ca va este de folos aceasta postare, iar daca aveti intrebari puteti sa-mi scrieti! Am sa va povestesc, dupa cum ziceam, si cum am scapat de "monstruleti"  si am reusit sa am un ten cat de cat normal,cu care sa ma simt bine :)
P.S. Pozele imi apartin si nu fac reclama nici unui brand sau produs! 
  Va pup dragele mele!


SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

25 comments:

  1. Nu am mai auzit de servetele astea pentru fata. Unde se gasesc. Iti pot recomanda masca instant exfolianta cu ulei de masline de la Apivita. Nu imi amintesc exact denumirea, dar o sa o recunosti daca o cauti. O sa ii fac si eun review cat de curand.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sunt servetele simple,de fata, doar ca sunt mai fine si mai dense.Eu de la lidl imi iau ca imi place ambalajul si sunt foarte fine si absorbante.:) le gasesti oriunde :)Masca de la apivita e ok si pentru tenul mixt/gras? pupici Dia :*

      Delete
  2. si eu fug de prosoape de fatza ca de draq... sunt dependenta de servetele, de cate ori le gasescmai ieftine iau en-gross.
    Interesanta rutina, trebuie sa incerc si eu Isotrexin...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da, e mult mai igienic cu servetele:) Isotrexin sa stii ca e foarte bun, dar la recomandarea medicului.Adica nu functioneaza pe pielea oricui,sunt persoane care nu-l tolereaza.Mie mi-a functionat excelent :X Pupici Anais

      Delete
  3. Si eu folosesc Isotrexin, insa dermatologul mi-a recomandat o data la doua zile, si in prospect scrie ca SUB NICI O FORMA nu trebuie folosita ca o crema de fata:(

    ReplyDelete
    Replies
    1. Pai mie mi-a recomandat in fiecare seara,sau daca simt ca tenul e uscat sa fac pauza, ca sa mi se exfolieze cat de cat tenul,mai am cateva pete.Dar acum nu o mai folosesc decat foarte rar, nici nu mai stiu cand m-am dat ultima data, pentru ca nu mai am probleme. Tie ti-a functionat? :*

      Delete
    2. Eu inca sunt putin socata la ce rezultate am vazut in doua saptamani :)) Nu aveam mari probleme, dar nici superb nu era..acum ma mai dau la,3,4 zile:D

      Delete
    3. da?SUper.Ma bucur sa aud ca ti-a facut bine! Dar ce ai mai folosit pe langa? Sa stii ca si eu sunt foarte multumita de rezultate:)

      Delete
    4. Mi-a mai recomandat niste pastile, Unidox Solutab, si iau cate jumatate de pastila in fiecare dimineata :)

      Delete
    5. Si eu tot Unidox am luat, super treaba au facut impreuna! :)

      Delete
  4. Crema de la ivatherm e foarte buna, am folosit-o si eu o perioada, prescrisa de medic dermatolog. acum folosesc o crema de zi de la Avene, e f buna, hidratanta si apa termala !!! sunt f bune , le iubesc <3

    pupici, Delia

    ReplyDelete
    Replies
    1. Da,si eu tot la indicatia medicului:) Tu ce folosesti de la Avene? pupici Delia :*

      Delete
    2. pff.. pai .. apa de fata, pe care o folosesti si tu, un demachiant de ochi, care mie mi se pare foarte bun, avand in vedere ca de multe ori am probleme cu machiajul de la ochi, nu mi se curata f bine rimelul si ma trezesc a doua zi de dimineata cu negru in jurul ochilor..:)) si o crema de zi cu zi pe care o aplic seara dupa ce ma demachiez ( http://www.farmablu.ro/farmacie/avene-hydrance-optimale-legere asta cred ca e)

      Le-am cumparat intr-un set ( pentru ca primeam un port-fard foarte dragut :)) ) dar sunt faorte multumita de ele. Setul se numeste Hydrance cred. Oricum nu prea folosesc creme asa ca ma bucur foarte mult de asta :))..

      Delete
  5. Si eu folosesc Isotrexin, am avut si eu probleme cu "monstruleti" aparuti peste noapte si trebuie sa recunosc ca a fost cea mai buna crema ce am folosit-o. In schimb pentru curatarea fetei folosesc Ivatherm Ivapur si sunt foarte multumita, iar ca si crema de fata folosesc o crema relativ ieftina de la Cosmetic Plant pe baza de ulei de catina si masline, face minuni. Kisses

    ReplyDelete
  6. cute blog :) i like ur post! wanna follow each other? xxx

    ReplyDelete
  7. Cat costa crema "Isotrexin"?

    ReplyDelete
    Replies
    1. nu mai tin minte cat a fost 20 30 de lei, nu este foarte mult, dar este foarte buna!

      Delete
    2. Ma bucur ca e asa eficienta si chiar accesibila,am incredere in spusele tale si apropo de blog,e chiar super si plin de lucruri interesante. Il vizitez zilnic. kisses

      Delete
  8. Hey Ale , am dat intamplator de blog-ul tau cautand despre Apa micelara BIODERMA Sebium H20 , si as dori sa te intreb ceva , dupa ce ai tamponat pe fata cu apa micelara , sunt obligata sa ma dau cu ceva crema ??? sau o pot lasa asa sa actioneze?
    Si as dori sa dau un P.S mic :P .. foloseste apa termala URIAGE , e mai buna decat Avene` :D o folosesc de 2 ani , si din sursa sigura iti spun :D

    Mersi anticipat , Andrea B.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salut Andrea, apa micelara eu o folosesc pe post de demachiant iar dupa ce imi curat tenul cu ea ma spal cu gelul Sebium si apoi crema.Nu e obligatoriu sa te dai cu crema peneu ca are o textura super faina,deloc grasa sau lipicioasa,iti lasa fata fina :) Cat despre apa termala,nu prea o folosesc,decat asa....sa ma racoresc.Am folosit si produse uriage,am crema Aqua Precise de la ei,ma mai dau cu ea cateodata cand vreau mai multa hidratare. SPer sa iti fie de folos informatia.

      Delete
  9. Am citit raspunsul , ca mi-am cumparat si eu apa micelara ca eram curioasa , tot auzisem de ea , m-am dat deja de 2 ori cu ea , e faina momentan :) vedem mai incolo . O zi faina!

    ReplyDelete
  10. ceau. am cautat zilele astea prin toate farmaciile din cluj Isotrexin Gel si mi-a zis o farmacista ca nu se mai gaseste, este adevarat? tu l-ai mai cumparat in ultima perioada? daca da, te rog sa-mi spui din ce farmacie. merci :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Buna, hmmm eu prin vara mi-am luat ...cred de langa magazinul Fierul daca stii..in piata Mihai Viteazu, este ceva farmacie.Imposibil sa nu se mai gaseasca! Incearca la farmacia din zona Crazy Cafe, cum stai cu fata inspre teatru, pe partea dreapta,(oare ma intelegi? :)))) ) deci vii de pe Eroilor pana in in capat si faci dreapta, este acolo o farmacie unde si prepara retete. In mall ai incercat? Sau la farmacia din Sigma. Anunta-ma daca gasesti :) Baftaaa!!

      Delete
  11. Buna,

    Imi place f mult blog ul tau Sandra si il citesc in fiecare zi:) Eu mi am luat Isotrexin gel luna trecuta din Timisoara( farmacia Farmado). Dermatologul mi a recomandat din start sa merg la farmacii mari gen Sensiblu, Farmado ca sa il gasesc. Legat de Isotrexin gel sunt super multumita de el, am scapat si de punctele negre.

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.