Tiny Transylvania - o oaza de liniste si cazare in tiny house langa Cluj

Leave a Comment

 



"Suntem Tünde, Andrei și Zokni (cățelușa prietenoasă).


Pasionați de natură, îndrăgostiți de lucruri simple și curate, am creat Tiny Transylvania pentru a-ți oferi deconectare de la agitația cotidiană, de la tehnologie și mai ales de la social media și realitatea virtuală. Dacă vrei să evadezi din agitația urbană, te invităm în frumoasă noastră căsuță.
Aaaa, era să uităm.


Zokni spune că suntem ”pet friendly”, așa că, dacă ai un prieten patruped care vrea să te însoțească e binevenit. " 

Asa incepe povestea Tiny Transylvania...

Ti-ai dorit vreodata sa "evadezi" din rutina ta zilnica, din forfota orasului si casa in care locuiesti si sa te deconectezi chiar si pentru o zi? 
Vreau sa-ti spun ca am descoperit cel mai fain loc, definitia linistii, a bunului gust si al lucrurile facute cu dedicare si pasiune. 

Si acum sa-ti povestesc care-i treaba cu Tiny Transylvania, de ce am ales acest loc, unde se afla si ce poti face aici. 

Mi-am dorit sa ajung intr-un loc in care sa ma relaxez, sa citesc, sa ma bucur de timp si sa ies din rutina de zi cu zi. Asadar, am ajuns la Tiny Transylvania - casuta pe roti.

Mi-am facut rapid un bagaj cu haine comode, 3 carti, cateva bunatati de-ale gurii si am condus aproximativ jumatate de ora de condus lejer, din Cluj pana la casuta. Se afla in apropiere de Cluj, la marginea unei paduri unde tot ce poti auzi este latratul cainilor uneori si fosnetul naturii. O oaza de liniste!
Ultimii doi kilometri ii vei parcurge pe un drum neasfaltat dar practicabil pentru orice masina. Gasesti usor locatia daca pui pe Google Maps.



Haide sa iti dau cateva detalii tehnice sa zic asa...

Casuta are o capacitate de maximum 4 persoane dar eu zic ca este ideala pentru tine si sufletul tau sau pentru doua persoane. 
Ai absolut toate dotarile pentru un confort sporit: o baie cu cabina de dus, bucatarie dotata cu frigider, masina de spalat vase, o plita electrica, aparat de cafea, fierbator pentru ceai sau prajitor de paine si inclusiv vesela de care ai nevoie pentru a pregati un mic dejun sau o cina. 

Si sa va mai spun ceva, in sertare gasesti mici gustari: nuci, alune, caju, ceai, cafea, carti si chiar jocuri de relaxare & fun. 
Se accepta si animale de companie - daca ai un prieten patruped, cei de la Tiny Transylvania te asteapta cu un bol pentru mancare si apa, saculeti, recompense si jucarii. I love it! 










Ce poti face daca ajungi la Tiny Transylvania? 

In primul rand sa iti pui telefonul pe silent si sa te bucuri de liniste, de padurea care te intimpina de indata ce deschizi larg usa si iesi pe trasa, de rasaritul care iti da trezirea prin geamurile care luminineaza incaperea si de cel mai frumos apus. 

Daca ti-e pofta asculti muzica ta prefera, da play la boxa pe care o gasesti in casuta, Tünde si Andrei s-au gandit la tot. 

Te poti plimba prin padure sau poti sa te bucuri de soare pe terasa, pe balansoarul din curte sau poti inchiria biciclete HAIBIKE pentru plimbare prin imprejurimi. Mai multe detalii gasesti pe site-ul lor. 







Ce mi-a placut mie la Tiny Transylvania si de ce ma voi intoarce cu siguranta 


Ador si apreciez lucrurile si locurile care au o poveste, care sunt facute cu dragoste si dedicare, care ma fac sa ma simt parte din poveste si care sunt facute cu mult bun gust si atentie la detalii. 

Am apreciat foarte mult faptul ca accesul s-a facut usor si rapid, am primit toate detaliile din partea proprietarilor, fiind foarte prompti si friendly. 

Pentru mine amintirile inseamna in primul rand si amintiri olfactive. Primul lucru pe care mi-l amintesc atunci cand imi vine in minte un loc sau o experienta, este mirosul.

Vreau sa va spun ca m-a intampit o curatenie ca la carte, mirosea foarte fresh si placut, desi nu uitati, este o locatie pet friendy, nu am gasit niciun fir de par nicaieri, frigiderul de asemenea impecabil, la fel si baia. 

Ah si apropo, baia este dotata chiar si cu un uscator de par
Asternuturile si patul extrem de confortabila, la 3 dintre cele 5 ferestre sunt jaluzele care iti dau un confort sporit, mai ales daca vrei sa te odihnesti mai mult :) 

Sistemul de incalzire este foarte bine pus la punct si a fost extreeeeem de placut sa lenevesc toata ziua, cat afara, cat in "dormitorul"cu view spre infinitul cerului. 


Cu siguranta ma voi intoarce aici si abia astept sa revin.

Mai multe detalii despre casuta pe roti - Tiny Transylvania, despre facilitati si preturi, gasiti pe tinytransylvania.ro



Nu uitati sa urmariti hashtag-ul meu de TRAVEL pe Instagram

#SandrabTRAVEL 


Hugs, 














SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.