Nordic Inspired outfits by Nespresso

1 comment





Imi amintesc perfect diminetile in care bunicul meu isi incepea ziua savurand o cafea, in timp ce isi facea planurile pentru o zi lunga de munca. La fel se intampla si acum numai ca ma intreaba si pe mine: " Sandã, vrei si tu un cafei?"  
Cele mai frumoase dimineti sunt cele in care sunt in casa bunicilor,  miroase a cafea de la prima ora si fac echipa la savurat cafea cu bunicul meu.

In vreme ce scriu aceste randuri sunt acasa, in bucatarie si tocmai a iesit soarele care imi incalzeste obrajii. Aroma de migdale, cremă de vanilie si frișcă imi inunda papilele gustative si nu, nu este un desert pe care tocmai l-am preparat, ci unul dintre noile sortimente de cafea Nespresso, din selectia de inspiratie nordica. 

Lăsați-vă purtați într-un loc magic, care aduce laolaltă frumusețea naturii neîmblânzite și binecuvântarea întâlnirilor cu prietenii.Cultura nordică a fost inspirația celei mai recente Ediții Limitate care vă va încânta simțurile.

Ador editiile limitate si cand vine vorba de cafea, cei de la Nespresso se pricep cel mai bine la a crea cele mai speciale arome pentru cele mai speciale momente, cum sunt cele petrecute alaturi de cei dragi.

Design-ul capsulelor de cafea mi-au dat imboldul de a fi creativa, astfel ca am conceput trei tinute inspirate din selectia de inspiratie nordica creata de Nespresso pentru sarbatorile de iarna.




VARIATIONS NORDIC CLOUDBERRY FLAVOURED

INTENSITATE 6
Cu note dulci, de gem de fructe și o aciditate ușoară, ce completează buchetul echilibrat al cafelei Livanto. Noua Ediție Limitată Variations Nordic Cloudberry Flavoured este inspirată de gustul delicat al tartelor cu mure galbene – mici fructe de pădure, de culoare galben-aurie, ce cresc doar în tundra arctică.








VARIATIONS NORDIC ALMOND CAKE FLAVOURED

INTENSITATE 6
Acest sortiment este inspirat de aromele delicioase de Kvæfjordkake, un desert delicios considerat pe buna dreptate de către  norvegieni „cel mai bun tort din lume”. Gustul fin amintește de migdale, cremă de vanilie, frișcă și bezele, ce completeaza buchetul echilibrat al sortimentului de cafea Livanto.





NORDIC BLACK

INTENSITATE 5
Inspirat de stilul nordic de preparare a cafelei, noul sortiment Nordic Black este prima Ediție Limitată Lungo. Datorită eleganței notelor dulci, fructate și gustului fin al notelor de cereale, această cafea aromată și ușoară vă va încânta cu fiecare strop savurat. Chiar dacă iubiți cafeaua neagră, acest sortiment se potrivește foarte bine și în rețete cu lapte.











SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. foarte frumos articolul...tot eu sunt mai sus,dar cu alt cont,din greseala :)))

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.