Daca ajungi la Cluj, trebuie sa mergi la...

1 comment



Atunci cand imi propun sa ma relaxez fie aleg sa citesc, sa conduc sau sa ma plimb intr-un loc nou sau in natura. Clujul este un oras de care nu m-as plictisi niciodata si care iti ofera suficiente oportunitati de a-ti petrece timpul liber si de a face mereu ceva nou. De asemenea, imprejurimile acestuia sunt foarte ofertante: poti sa schiezi, sa mergi la cabana( Belis, Marisel) sau pur si simplu sa te plimbi in natura in apropierea Clujului.

Daca esti turist in Cluj, iti recomand sa dai o fuga si la...

... Moara de Vant, in Salicea! Exact! Acest loc superb este la aproximativ 10-15 minute de mers cu masina din Cluj, in mijlocul padurii, unde peste 250 de animale din peste 45 de specii sunt ingrijite si lasate in mediul lor iar voi cei care ajungeti acolo puteti sa le admirati, sa le hraniti sau pur si simplu sa va plimbati in natura. 

Mi se pare locatia ideala pentru a petrece o duminica relaxanta, de exemplu, cateva ore in care copiii se pot bucura de animale sau de o plimbare cu sania. 

Am luat o galetusa cu mancare si am intrat la caprioare. Sunt prietenoase dar trebuie sa aveti grija pentru ca se cearta de la mancare :) 

Am ales o tinuta in nuante pastelate, comoda si calduroasa. 
Gulerul de blana mi-a tinut de cald si mi-a colorat tinuta. Am purtat si unul dintre ceasurile mele preferate Daniel Wellington pe care il gasiti voi cu 15% reducere  daca folositi codul DWxSANDRA.

Eu am luat setul cadou cu ceas si bratara Daniel Wellington iar pretul total a fost cu 10% mai bun la setul cadou.  Comanda ajunge repede prin curier, exact la tine la usa si ai free shipping. Pe langa asta, eu zic ca e o idee super faina de cadou. Gasiti atat varianta de dama cat si cea pentru barbati. 

Minunatia de geanta am luat-o din Zadar-Croatia, chiar de la deschiderea magazinului Parfois de acolo. E super cute si surprinzator de incapatoare. 

Va pup si va doresc zile magice!

Ne vedem pe Instagram - @sandrabendre
















Outfit:

Beanie// H&M - similar HERE, HERE
Coat// Zara - similar HERE, HERE
Faux fur collar// Zara 
Jeans// Zara - similar HERE, HERE
Bag// Parfois 
Boots// Dr.Martens 
Sweater// H&M 
Watch// Daniel Wellington - SHOP HERE- 15% OFF with my code DWxSANDRA











SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Superb!!!! Ce frumos e, Doamne!!!
    Imi place foarte mult si tinuta ta! Foarte feminina, iar culorile se imbina atat de frumos!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.