Safari mood langa Cluj - Laguna Albastra

Leave a Comment





Un fel de safari mood cand de fapt nu esti in safari ci doar la o aruncatura de bat fata de Cluj, mai exact la Laguna Albastra. 

De multa vreme era pe lista mea acest loc magic sau cel putin asa cum este prezentat in fotografiile de pe Google, insa cand intri pe Instagram si dai o geana, iti dai seama ca de fapt nu e chiar atat de magic.
Este un loc superb care din pacate este abandonat si pe langa asta, cei care ajung pe acolo mai lasa si deseuri in urma lor...

Lagauna Albastra este de fapt un lac care nu este chiar albastru ha ha :) si mai mult, s-au adunat multe mizerii care transforma peisajul intr-unul usor trist. Daca vrei sa faci plaja nu prea mai ai nisip iar de intrat in apa nici nu poate fi vorba. 

"Lacul s-a format pe locul unei cariere de nisip, o fostă mină de caolin (argilă albă), ce aparţinea de Exploatarea Minei Aghireşu, unde apa s-a acumulat datorită unor izvoare subterane, dar şi prin reţinerea apei provenite din precipitaţii. Laguna Albastră este de o culoare deosebit de frumoasă, rezultată ca urmare a existenţei rezidurilor de caolin care zac pe fundul lacului."

Drumul pana acolo este asfaltat pana la un moment dat, apoi ai impresia ca te-ai ratacit sau ca nu ai luat-o pe traseul corect. Se poate ajunge cu masina pana acolo si sunt aproximativ 35 de kilometri din Cluj. 

Din pacate, nu poti avea mari asteptari insa daca vrei sa te plimbi, sa stai in natura si sa te bucuri de liniste, poti sa dai o fuga pana acolo. Pregateste-te pentru ca e posibil sa mai apara si alti oameni dar care se "lamuresc" rapid despre magia Lagunei Albastre. 


Aceste cadre le-am surprins pe drumul care urca spre laguna. Ma duce cu gandul la un safari si asta datorita tinutei dar in acelasi timp si la suprafata arida si stancoasa a unei planete :)) Am imaginatie astazi, stiu! 

Ne vedem si pe Instagram: @sandrabendre

Hugs,













Outfit:

Hat// Zara
Trousers// Zara
Shoes// Kurt Geiger
Sunglasses// HERE









SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

0 comentarii:

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.