Ghete cu povesti, toamna cu zambete

1 comment






Daca ar trebui sa aleg culoarea mea preferata toamna aceasta, cel mai probabil s-ar duce o lupta intre rosu si galben, din care presimt ca invingator va iesi ROSUL.  V-am mai tot povestit eu despre noua mea pasiune pentru rosu, asadar nu-mi scapa nicio ocazie sa imi achizitionez atat haine cat si accesorii in aceasta culoare. 

Se spune ca atunci cand nu ai idee ce sa porti, poarta rosu! De fapt, e exact acea culoare care te scoate din impas: rujul rosu, pantofii sau o geanta rosie. 
Geanta rosie Kensington de la Kurt Geiger este exact acel model de geanta care imi place la nebunie, si asta pentru ca o pot purta si ziua si seara, este din piele naturala si are lantul metalic pentru umar si cel scurt pentru mana. 
 Imi incape tot ce am nevoie in ea, ba chiar mai mult :)) De obicei inghesui cu greu doua rujuri si un gel dezinfectant pentru maini, insa acum nu ma mai plang, pot sa iau chiar si bateria externa cu mine. Asta mai ales atunci cand calatoresc sau merg la un eveniment si cel mai probabil bateria se va termina datorita instastory-urilor. Stiti ce zic! 

Si daca tot vorbim despre vacanta, toamna si super noutati, bocancii astia negri, super comozi, imi amintesc de Praga si de zilele petrecute acolo. 

Toate acestea odata cu deschiderea celui mai nou magazin TEZYO in Centrum Chodov din Praga.  Este de fapt cel de-al doilea magazin deschis in Republica Ceha si nu oriunde, intr-un dintre cele mai frumoase si vizitate mall-uri din Praga care va zic eu, pe vazute, este absolut superb. 

Ghetele pe care le port astazi sunt de fapt o "vedere"din Praga, pentru ca imi amintesc de zilele petrecute acolo si pe langa asta, sunt extrem de comode si foarte versatile.


Hugs,












Outfit:

Coat// NA-KD - HERE
Sweater// NA-KD - HERE
Trousers//Zara
Boots// TEZYO - HERE




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

1 comment:

  1. Good blog post. I definitely appreciate this site.
    Thanks!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.