Accesoriile care ne fac tinutele mai frumoase

6 comments





Sunt zile in care pur si simplu nu am inspiratie si nu-mi place nimic, nicio tinuta. Fac un dezastru total in dressing, stau 2 ore in fata dulapului proband diferite tinute si tot nu gasesc ceva care sa imi placa. Cui nu i s-a intamplat niciodata asta?

In situatii ca acestea, mizez pe puterea stilistica a accesoriilor, despre care va pot spune sigur: M-au salvat in multe situatii.  Accesoriile sunt exact acele detalii ale unui look, care te fac sa spui: Wow ce cool e tinuta de astazi!  De fapt, este vorba despre o tinuta simpla, poate chiar cu acele piese basic din garderoba pe care le ai la indemana, stiti voi, alea puse mereu deasupra in rafturile cu haine :)) Insa, daca adaugi "condimentele"potrivite, cum imi place mie sa spun, rezultatul final poate fi peste asteptarile tale.

Si pentru ca sezonul rece si-a intrat cu adevarat in drepturi si nu ne mai permitem sa purtam tinute care doar arata bine, ele mai trebuie sa ne protejeze si de frig, haideti sa vorbim putin despre accesoriile sezonului rece, care ne fac tinutele mai cool:

1. Caciula 

Desi pentru multa lume caciula este un accesoriu mai "pretentios" in sensul ca nu e chiar atat de cool, din punctul meu de vedere, daca este bine integrata in tinuta, poata arata chiar bine. Eu am ales o caciula tricotata, cu mot din blana. 

2. Esarfa/ Fularul/ Gulerul din blana

V-am mai spus eu ca nu plec niciodata in vreo vacanta fara sa am la mine un sal, o esarfa sau daca este iarna, un fular mare si calduros. Este cea mai buna alegere, mai ales ca un sal mare il puteti purta intr-o gramada de variante. Mai mult decat atat, iarna va puteti accesoriza tinuta cu un guler din blana colorat- sunt de efect si va protejeaza de frig 

3. Sosetele

Aici este iar un subiect asupra caruia parerile sunt impartite. Trebuie sa recunosc ca nici eu nu eram fan sosete si mereu alegeam sosetele negre, scurte, care sa nu se vada, desi afara era frig. Acum, sunt la vanatoare de sosete cat mai colorate, cu diferite print-uri si detalii, pe care sa le port chiar si in tinutele mai elegante. Important este sa gasiti inca un element in tinuta cu care sa echilibrati atat din punct de vedere cromatic, cat si al print-urilor. 

4. Manusile 

Inca nu este chiar atat de frig incat sa purtam manusi dar ele pot fi cel mai elegant accesoriu al tinutei. Oferta este una bogata si puteti opta fie pentru manusile din piele naturala, fie pentru cele din materiale naturale cum este lana sau spre cele din materiale mai pretioase, ca dantela cu aplicatii de perle, de exemplu.

Pana data viitoare, nu uitati ca accesoriile va pot transforma total look-ul final.

Hugs,









Outfit:

Beanie// Funky Buddha - similar HEREHERE
Scarf// similar HERE
Coat// similar HEREHERE
Mom Jeans// Zara - similar HEREHERE
Shoes// La Scarpa - HERE
Socks// HEREHERE
Blouse// similar HEREHERE
Bag// Zara






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Iti recomand Șosetele Stance. Eu am făcut o mică pasiune pentru ele, au niște printuri si texturi foarte faine.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nu stiu brand-ul dar chiar acum dau un search <3 merci mult pentru recomandare. te pup

      Delete
  2. Very nice and elegant outfit!

    https://4highheelsfans.wordpress.com/2017/11/17/kathrine-wants-boots/

    ReplyDelete
  3. Da, ai mare dreptate, un accesoriu poate infrumuseta foarte mult o tinuta. Eu imi fac singura multe accesorii si, acum ca mi-ai dat idei, o sa-mi croiesc si niste manusi pufoase pentru iarna asta :)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.