Toamna asta m-am indragostit

6 comments





Chiar daca imi place vara si caldura, chiar daca imi place sa stau la plaja si sa port pantaloni scurti dar mai ales sa fiu bronzata, toamna ramane anotimpul meu preferat. Desi m-am nascut intr-o luna de primavara, mi-a placut mereu toamna in primul rand pentru frumusetea naturii si evolutia sa spectaculoasa, de la o zi la alta.  E drept ca toamna aceasta a fost mai ploioasa decat ultimele sau cel putin asa mi s-a parut mie dar si cu temperaturi mai mici.  Si totusi, toamna asta m-am indragostit. M-am indragostit a nu stiu cata oara de toamna si de mirosul de fum iesit de cosurile caselor dar si de aroma delicioasa a dovleacului copt in cuptorul bunicilor.

Imi amintesc ca toamna trecuta m-am bucurat mai tare de temperaturi prietenoase si de ploi mai putine. De fapt, asta e si farmecul anotimpului. Desi lumea e morocoanoasa si plictisita atunci cand ploua, eu sunt exact invers: fericita, plina de energie, relaxata, cu pofta sa fac planuri si mult mai creativa. Ploaia ma relaxeaza si ma umple cu energieeeee.

Inspirata din culorile naturii este si tinuta mea de astazi si desi nu obisnuiesc sa imbrac tinute cu piese vestimentare de aceeasi culoare sau din aceeasi paleta cromatica, de data aceasta mi s-a parut ca puloverul tricotat Lace Up   se potriveste perfect cu pantalonii bej, cu un croi drept si material fluid.

Nuanta de roz pudrat a ceasului Paul Christian si detaliile feminine, usor glam,  mi-au placut de cand l-am vazut online. Pentru ca am incheietura mainii foarte subtire, de obicei trebuie sa imi ajustez bratara sau cureaua ceasurilor.  Mi-a placut mult ca acest ceas are o curea care se potriveste chiar si celor care au incheietura foaaarte subtire :)  Am ales rose gold pentru ca imi doream un ceas feminin, cu un touch elegant dar care sa arate bine chiar si cu o pereche de jeansi, insa puteti alege acelasi model si pe alte culori, le gasiti AICI.

Dincolo de asta, cred ca modelul asta de pulover e un must have in garderoba toamna aceasta. Are o nuanta perfecta de nude care se potriveste cu orice alta culoare iar designul lui arata super chic.








Imi era dor de negru pe unghii iar de cand cu aparatul dentar (despre care am sa povestesc in curand pe blog)  nu-mi mai pot roade unghiile DELOC, asa ca Giulia Stan de la Nail Art Professionals Studio mi-a facut o manichiura si pedichiura impecabile. 
Thank you, Giuli! 




Outfit:
Hat// Choies
Sweater// CHICWISH - HERE
Clutch//C&A
PomPom//Everbrill
Pants// Zara
Shoes//Zara





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Este foarte frumos ceasul dar si pretul este pe masura :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Dacă si ceasul acesta e unul cu un preț mare .... Bravo Sandra îmi place. Ma bucur ca încă mai pot găsi bloggeri la noi in țara care folosesc îmbrăcăminte si accesori al căror scoruri nu trec de mii de dolari

      Delete
    2. Draga Anonim , nu stiu cine te-a intrebat pe tine ceva , eu am lasat comentariu pentru Sandra, daca tie aproape 1000 ron nu ti se pare mult pentru un ceas, este STRICT problema ta . Totusi, traim in Romania . Cred ca am dteptul la o parere , te rog nu te mai baga in seama aiurea .

      Delete
    3. dragi Anonimi :) Ma bucur ca va place ceasul. Pentru unii pretul este mare, pentru altii mic :) va pup

      Delete
  2. Imi place foarte mult postarea aceasta. Culoarea outfitului te prinde de minune iar cadrul fotografiilor e minunat !

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.