Mania body-urilor sau Cum port eu body-ul negru cu maneca lunga

9 comments




S-a dat alerta de gradul I in magazine si ne fac cu ochiul de peste tot, ia ghiciti! Este vorba despre body-uri, acea piesa vestimentara pe care erai obisnuita sa o ascunzi sub haine si sa nu pui mare pret pe ea.  Si daca tot vorbim despre ce purtam pe dedesubtul hainelor, imi doresc ca toate femeile sa inteleaga ca este la fel de important ce lenjerie purtam, precum tinuta in sine. 

Sunt piese vestimentare spectaculoase dar care sunt dezavantajate de o lenjerie prost aleasa la fel cum exista lenjerie spectaculoasa care salveaza o tinuta banala dar care, mai mult decat atat, ne fac pe noi sa ne simtim fabulos si ne dau un plus de incredere.

A ajuns in garderoba mea saptamana trecuta si de atunci nu-mi mai vine sa ma despart de el. Body-ul negru este practic o combinatie intre un top negru si lenjerie, doar ca muuuult mai confortabil si stylish. Si spun confortabil pentru ca este usor elastic si prevazut in inchidere reglabila, asa ca este asigurat confortul. 

Cautam demult un body cu maneca lunga dar imi doream sa fie in primul rand din bumbac pentru ca este un aspect important atunci cand alegem (si) lenjeria, nu doar articolele vestimentare. Cand am facut comanda online am stiut ca il voi purta cu o pereche de jeansi boyfriend si o pereche de sandale cu toc. Cine a spus ca un body, simplu, negru nu poate arata sexy in absolut orice mix vestimentar?


Eu am ales negru pentru ca il pot integra la fel de bine atat in tinutele de zi cu zi, cat si intr-o tinuta glam, ideala pentru o petrecere in club. In cazul in care optam pentru o astfel de piesa vestimentara, accesoriile au menirea de a pune nota finala a intregului look. 

Cu negru nu dam niciodata gres, ba mai mult, are puterea de a ne subtia optic silueta. Yuuu-huu! 

Acum stiu care e urmatoarea achizitie pe lista: un body cu bretele subtiri, ideal pentru sezonul cald.

Gasiti mai multe modele pe uniconflenjerie.ro

Ahhh trebuie sa iti spun ca nu trebuie sa iti faci griji in ceea ce priveste marimea, cei de la UNICONF s-au gandit la acest aspect si au pus la dispozitie un calculator unde introduci dimensiunile tale si vei afla care e marimea potrivita in functie de silueta ta. 

Nu uitati ca ne vedem in fiecare luna pe Instagram- @uniconf unde am deschis o rubrica in care va voi arata cum integrez piesele Uniconf in tinutele mele.

Asa ca, gasiti inspiratia dupa hashtagul #ComfyFashionistaSandraBendre 



Photo Credit: Lazar Tudor Photographer




SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

9 comments:

  1. Cam cat de transparent este?
    Am o problema cu acest aspect :)) .
    P.S. Esti o frumoasa :*

    ReplyDelete
  2. Foarte faine pozele. Te-am urmarit si pe Snap in ziua respectiva. Un peisaj si loc de vis <3

    ReplyDelete
  3. Si pe mine m-a impresionat acest articol;)

    ReplyDelete
  4. Eu nu port body-uri, dar acesta e fain.
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ReplyDelete
  5. Buna! Oare poti sa imi spui de unde sunt blugii? Sunt tare frumosi!
    Tot caut o pereche de blugi boyfriend asa simpli :)
    Multumesc!

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.