Geaca cu insigne - haine cu aplicatii funny pentru primavara/vara 2016

9 comments






Outfit:

Jacket// ZARA
T-shirt//Zara
Shirt//River island
Trousers//Pimkie
Headphones// FRENDS - HERE 
Shoes// Nike 


Sa fie si camasa alba, si un t-shirt lejer dar si o pereche de pantaloni, altceva decat jeansi. Nu, sa nu fie pantofi cu toc si nici oxford shoes. Ahhh, deci vreau un outfit sporty-chic cu piese basic din garderoba, pe care sunt convinsa ca si tu le ai.

Am ales sa port altfel pantofii sport (adidasii) si am inceput alcatuirea intregii tinute de la incaltaminte. Sunt prea confortabili adidasii astia si m-au inspirat sa creez o tinuta in care am reusit sa integrez bine-merci si geaca asta cool pe care am achizitionat-o cu pcazia vacantei la Paris, despre care v-am povestit in articolele trecute. 

S-a creat o adevarata nebunie cu toate piesele vestimentare care fie au insigne, fie sunt decorate cu tot felul de aplicatii din material textil, din plastic sau metal care vin sa le dea un aer supeeeer cool! Magazinele sunt impanzite de jachete, camasi, jeansi, tricouri si chiar accesorii si incaltaminte decorate cu tot felul de mesaje funny. 

Fie ca alegi sa iti cumperi un item gata decorat, fie ca investesti intr-un set de insigne pe care le poti aplica pe absolut orice piesa din garderoba, trebuie neaparat sa ai astfel de "bijuterii" in garderoba sezonul acesta. 

Am gasit cateva seturi de insigne cool:





Dupa ce ai intrat in posesia unor insigne, lasa-ti creativitatea sa zburde. Vei vedea cat de usor poti transforma orice piesa din garderoba ta, de care te-ai plictisit sau care s-a demodat. 







Cumpara produse similare:






SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

9 comments:

  1. Foarte faina si funny geaca. :)
    Sa ai in continuare un weekend frumos!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ma bucur ca iti place! :)

      Saptamana frumoasa si tie!

      Delete
  2. Ce marime ti-ai ales la jacheta ? Multumesc

    ReplyDelete
    Replies
    1. Multumesc pentru raspuns, sa stii ca te-am votat la toate categoriile la care ai fost nominalizata :) te pup si bafta

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.