Cum obtin rapid bucle fabuloase cu Philips ProCare Auto Curler

6 comments



Fetele cu parul drept isi doresc mereu bucle, cele cu parul cret ar vrea sa-l aiba drept, asa suntem noi fetele, ne dorim mereu schimbari, ceea ce este de admirat. De-a lungul vremii parul meu a avut diferite lungimi si diferite culori, prin liceu am avut si parul scurt, ma amuz doar cand ma gandesc ce baietoi eram :) 
Am ramas fidela parului lung si ma consider o norocoasa sa am parul des, cu volum si firul destul de rezistent. 
Multe dintre voi m-ati intrebat cum mi-l coafez, ce mananc, daca iau vitamine pentru par sau daca folosesc produse speciale de ingrijire si styling. 
Va spun doar ca nu folosesc niciodata produse de styling, nici macar fixativ(decat in situatii in care e nevoie de o fixare de durata) si nici nu iau vitamine sau alte nebunii pentru cresterea parului. Ba mai mult il spal cam la doua zile si il coafez de fiecare data, fara exceptie, fie ca vreau par drept sau ondulat. 

Partea cea mai dificila pentru multe dintre noi este atunci cand avem parul lung, cu volum, firul gros si ne dorim sa obtinem bucle demne de admirat. 

Pentru ca buclele nu se demodeaza niciodata! 



Am spus adio bigudiurilor care mereu mi se incalceau prin par si niciodata nu eram suficient de indemanatica incat sa le aplic perfect, am pus la naftalina si ondulatorul clasic cu care iti poti coafa doar intr-un fel parul, in functie de grosimea acestuia si am ales cel mai cool aparat de coafat care acum ma ajuta sa obtin bucle fabuloase pana numar la 5! 






Da, da! S-a invetat un aparat care face toata treaba in locul tau, in timp ce tu trebuie doar sa pastrezi butonul apasat pentru cateva secunde. Este vorba despre PHILIPS ProCare Auto Curler - magicianul de bucle cum ii mai spun eu si asta pentru ca:

  • nu mai trebuie sa imi fac griji ca sunt o neindemanatica si nu voi obtine bucle perfecte
  • cu acelasi aparat pot obtine diferite tipuri de bucle in functie de directia de ondulare pe care o setez
  • pot sa setez temperatura de ondulare ceea ce mi se pare un plus mai ales pentru fetele care au parul cu fir subtire si foarte casant
  • se incalzeste si onduleaza parul intr-un timp foarte scurt
  • aparatul ma avertizeaza sonor cand trebuie sa eliberez parul, asadar stiu exact cat timp trebuie sa il tin pentru a obtine bucle perfecte 
  • are un design modern si este foarte usor de folosit 
Eu optez pentru bucle cu un aspect natural cel mai adesea si va invit si pe voi sa apasati PLAY pentru a vedea pas cu pas cat de usor este sa va coafati parul cu Auto Curler-ul de la Philips. 

Il puteti cumpara de AICI



*nu uitati sa selectati calitate HD atunci cand vizionati video-ul

Inainte

Dupa





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

6 comments:

  1. Imi place mult acest aparat. Nu pot sa cred cat de usor poate fi acum un astfel de procedeu. Tot sa il ondulezi!

    www.rokolla.blogspot.ro

    ReplyDelete
    Replies
    1. sa stii ca e foarte usor, face aparatul toata treaba in locul nostru :)

      Delete
  2. Super! Asta da inventie. In sfarsit ne simtim si noi rasfatate. Ce bine arata parul ondulat.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ai dreptate, Daiana! Asta da inventie :) te pup

      Delete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.