Camasa alba cu detalii traditionale

7 comments








 - Sandra, stiu ce iti cumpar cadou de ziua ta! O camasa alba!  imi spunea una dintre prietenele mele.
Recunosc, ma declar fan camasi albe si gasesc mereu camasa alba ca fiind una dintre cele mai versatile piese din garderoba mea.
Face parte dintre acele piese vestimentare pe care le recumparam aproape in fiecare sezon si a carei reinterpretare reuseste sa ne surprinda tot mai mult. Fie ca vorbim despre tinutele casual sau despre cele office, o camasa alba isi va gasi intotdeauna locul in tinuta noastra.
 Ramane sa ne jucam cu compozitia sau sa adaugam accesorii pentru a condimenta look-ul final.

Camasa alba este acea piesa pe care o imprumutam de multe ori din garderoba barbatilor pentru a obtine acel look relaxat, usor minimalist dar totusi cu personalitate. Atunci cand vorbim despre tinutele alcatuite cu o camasa alba, suntem atente si la accesoriile pe care le alegem, fie ele bijuterii, o brosa sau un papion. 

Ei bine, trebuie sa va spun ca am gasit camasa alba perfecta, care nu mai are nevoie de niciun accesoriu si ale carei detalii vorbesc de la sine.

Camasa alba cu detalii traditionale, cu broderie delicata pe mansete si guler, m-a cucerit din prima clipa, in primul rand datorita designului deosebit si a faptului ca este confectionata 100% din bumbac de cea mai buna calitate. Am integrat-o intr-o tinuta smart casual, cu o pereche de jeansi, un sacou negru cu croi masculin si o pereche de pantofi confortabili.

Colectia de camasi traditionale Alisia Enco aduce mai aproape de noi detaliile inspirate din natura si arta, detalii transpuse sub forma acestor broderii delicate. Fie ca aveti in plan sa achizitionati o noua camasa in garderoba, fie ca va doriti sa faceti un cadou deosebit unei persoane dragi, cu siguranta gasiti cadoul perfect pe alisiaenco.com




 Photo Credit: Lazar Tudor Photographer


Gasesc mereu timp pentru un latte si croissantul meu preferat cu zmeura si vanilie de la Patiseria PAUL din Polus Center.





SHARE:
Next PostNewer Post Previous PostOlder Post Home

7 comments:

  1. Love your outfit, that shirt is so beautiful! Also, this new hair colour suits you perfectly! x

    ReplyDelete
  2. Vai ce frumoasa este. Ma astept ca din zi in zi sa fie o explozie de camsute si alte lucrusoare pline de motive traditionale. Poate nu asa incarcate si doar vestita ie ci sa cuprinda mult mai multe piese cu decorate discret.

    ReplyDelete
  3. Cat de tare e camasa. Imi place la nebunie, arata super cool :)

    http://fashionsofa.net

    ReplyDelete
  4. Foarte faina camasa. :)
    Iti doresc un Martisor fericit si sa ai o primavara splendida!
    Xoxo, Victoria

    http://fashionstylebeautyandmore.blogspot.ca/

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Sandra Bendre - All rights reserved.